Backend PHP Developer

Ben je een PHP developer die affiniteit heeft met e-commerce? Wil jij samen met een team ervaren developers werken aan de backend van de webshops van Daka Sport, Sacha Schoenen, Dille & Kamille en REV’IT?

Wat ga je doen?

Voor onze (internationale) klanten ga je aan de slag met de backend van de webshop (in Zend Framework). Dit kan zijn het vanuit scratch bouwen van de backend, of het optimaliseren en doorontwikkelen van de bestaande backend. Je zorgt ervoor dat de backend naadloos aansluit en communiceert met de frontend van de shop, die nauwkeurig door één van je collega’s is ontwikkeld. Om dit voor elkaar te krijgen gebruik je onder andere full text search engines zoals Elastic Search of Sphinx, AMQP messaging via Rabbit MQ, gedeelde template engines met de frontend zoals Handlebars, caching middels Redis en door het aanspreken van diverse SAAS-platforms. Je test en documenteert de gekozen oplossingen met testtools als PHPSpec, PHPUnit en PHP documentor of Apidoc.

Uiteraard helpen we je met het up-to-date brengen en houden van je kennis door je in de gelegenheid te stellen de Zend Certified Engineer, Zend Framework en MySQL certificeringen te behalen.

De voordelen van werken bij XSARUS:

  • Werken bij één van de beste e-commercebureaus van Nederland (nr. 2 in de Emerce 100)
  • Jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Laptop van de zaak
  • Flexibele werktijden (werk tussen 7.00 en 20.00 uur)
  • Elke dag gratis een goed verzorgde lunch
  • Goede koffie (en cola)
  • Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel
  • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 70 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 18 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2018).

Interesse?

Zie jij jezelf in deze rol? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Bram Hoekman, CTO. Bereikbaar via 0187 – 74 74 00 of via onderstaand formulier.

Gereageerd, en dan?

Nadat je gereageerd hebt via het formulier onder de betreffende vacature of via mail, zullen wij je CV of Linkedin profiel bekijken. Als dit passend is bij wat wij zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer we dit kennismakingsgesprek voeren laten we geheel aan jou. Komt het in verband met je huidige baan beter uit om ’s avonds een afspraak te plannen? Geen probleem.

Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met onze CEO Paul Kieviet of onze CTO Bram Hoekman. Tijdens dit eerste gesprek willen we je graag wat beter leren kennen en zullen we uiteraard onszelf aan jou presenteren. Prettige kennismaking gehad? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Na een succesvol tweede gesprek wordt er vaak een meeloopdag ingepland. Zo kun je gelijk de sfeer bij ons proeven.

Zodra we elkaar wat beter hebben leren kennen en weten wat je wensen zijn, zullen we je een voorstel doen. Accepteer je ons voorstel? Dan kun je snel aan de slag binnen één van onze teams. Welkom bij XSARUS!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.