DevOps Engineer

Draag jij bij aan de ontwikkeling van onze complexe e-commerce omgevingen door te zorgen voor een perfect ingerichte architectuur? Wij zijn op zoek naar een DevOps Engineer.

Onze klanten kiezen ervoor om ontwerp, realisatie, doorontwikkeling en hosting van e-commerce omgevingen door ons te laten verzorgen. Hierdoor zijn wij in staat om het “you built it, you run it” principe te hanteren en voor onze klant “single point of contact” te zijn. Om deze beloften waar te kunnen maken werken we met relevante cloud technologie en beschikt ons team over bekwame DevOps Engineers. 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met:

 • Cloud Technologie / infrastructure-as-code: OpenStack en Azure 
 • Netwerk technologie en protocollen: IP, DNS, SSL, HTTP etc. 
 • Software – te beheren: Linux (CentOS), Docker, Apache, Nginx, Varnish, HAProxy 
 • Software – te ondersteunen: MemCached, RabbitMQ, Redis, MySQL, Git 
 • Management en deployment tooling: Puppet, Ansible, Jenkins 
 • Agile-development processen 

Wat breng je ons?

Als DevOps Engineer richt je je op de basisarchitectuur (stack) van onze oplossingen. Je ontwerpt, verzorgt de inrichting, test, documenteert en beheert de omgevingen en de daarop draaiende applicaties. Denk daarbij aan web- en applicatieservers, database-servers en diverse netwerkcomponenten. Je schuwt nieuwe ontwikkelingen niet en bent natuurlijk al helemaal bijgepraat over cloud omgevingen. Je bent een sparringpartner voor projectleiders, developers en werkt nauw samen met onze leveranciers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de draaiende setups en voert continu verbeteringen door. Het liefst beschik je over een relevante opleiding, bijvoorbeeld HBO ICT (System and Network Engineering, Software Engineering) of gelijkwaardig, maar we staan ook open voor autodidacten of mensen die op andere wijze aantoonbare relevante skills hebben ontwikkeld. Je kunt zelfstandig werken en haalt uitdaging uit het bouwen van de perfecte oplossing. Je bent communicatief vaardig, denkt oplossingsgericht en je weet waar je het over hebt; de inhoud staat op de eerste plaats. Kennis van script-/programmeertalen en SQL is een pré. 

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij een van de beste e-commercebureaus van Nederland (2 in Emerce 100)
 • Volop ruimte voor trainingen en certificeringen
 • Jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Een werkomgeving die erop gericht is professionals van nu te inspireren en te laten excelleren
 • Laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden
 • Goede koffie (en cola)
 • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Je toekomst bij XSARUS heb je voor het grootste deel zelf in de hand. Wil je jezelf specialiseren? Sluit je aan bij één van de competence groups. Wil je werken aan je persoonlijke competenties? Maak gebruik van de tools die de XSARUS Academy je aanbiedt. Sluit je aan bij de TechRadar als je je innovatie en creativiteit wilt delen.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 medewerkers helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 19 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@xsarus.nl t.a.v. Bionda Koese.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.