Frontend Developer

Toe aan de volgende stap in jouw Frontend Development carrière? Wil je die volgende stap zetten door perfecte oplossingen te maken voor toonaangevende e-commerce bedrijven? Door effectief samen te werken met je design en frontend collega’s?

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van responsive webshops en user interfaces met HTML5, CSS3, SASS/LESS, jQuery en JavaScript frameworks. Ook vertaal je designs en functionele wensen naar de juiste frontend oplossing met behulp van Sketch, InVision en de bekende Adobe software. Verder zorg je ook voor zowel de technische als functionele testing.

Wat breng je ons?

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al enige ervaring heeft als Frontend Developer, maar we begrijpen dat zelfs de perfecte kandidaat niet óveral ervaring mee kan hebben. In ieder geval heb je HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van frontend development. Enige kennis van PHP is een pre. Je hebt de kwaliteiten om zelfstandig te kunnen werken. Je hebt de motivatie om perfecte oplossingen te realiseren en daarnaast heb je altijd oog voor de details.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij één van de beste e-commercebureaus van Nederland (nr. 2 in de Emerce 100)
 • Volop ruimte voor trainingen en certificeringen
 • Jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden (werk tussen 7.00 en 20.00 uur)
 • Elke dag gratis een goed verzorgde lunch
 • Goede koffie (en cola)
 • Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel
 • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Binnen XSARUS zul je je niet snel vervelen. We zullen jou helpen te groeien in je rol en je stimuleren een nog grotere expert te worden in jouw vakgebied. Hiervoor maak je gebruik van de diverse programma’s binnen XSARUS: competence groups om je specialisme te verbeteren, de XSARUS academy om aan je eigen competenties te werken en de TechRadar om je innovativiteit en creativiteit te laten zien.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 18 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2018).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400.

Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 31 maart naar hr@xsarus.nl  t.a.v. Marcha Koene.

Gereageerd, en dan?

Je hebt interesse in werken bij XSARUS, top!

 

Nadat je gereageerd hebt via het formulier onder de betreffende vacature of via mail, zullen wij je CV of Linkedin profiel bekijken. Als dit passend is bij wat wij zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer we dit kennismakingsgesprek voeren laten we geheel aan jou. Komt het in verband met je huidige baan beter uit om ’s avonds een afspraak te plannen? Geen probleem.

Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met onze CEO Paul Kieviet of onze CTO Bram Hoekman. Tijdens dit eerste gesprek willen we je graag wat beter leren kennen en zullen we uiteraard onszelf aan jou presenteren. Prettige kennismaking gehad? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Na een succesvol tweede gesprek wordt er vaak een meeloopdag ingepland. Zo kun je gelijk de sfeer bij ons proeven.

Zodra we elkaar wat beter hebben leren kennen en weten wat je wensen zijn, zullen we je een voorstel doen. Accepteer je ons voorstel? Dan kun je snel aan de slag binnen één van onze teams. Welkom bij XSARUS!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.