Frontend Lead

Ben jij een ervaren Frontend of JavaScript developer die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Heb je een kritische blik, oog voor details en durf je jouw kennis en ervaring te gebruiken om collega’s mee te nemen in jouw ideeën? Wij zijn op zoek naar een gedreven Frontend Lead.

Wat ga je doen?

Als Frontend Lead ga je je bezig houden met het neerzetten van de frontend roadmap waar je de andere frontend collega’s bij betrekt. Jij bent de kartrekker richting onze designers, backenders én online marketeers. Jij weet het team te overtuigen van het belang van een goede frontend. Dit doe je met gevoel voor business value. Bij elke afweging die je op frontend gebied maakt vraag je je af of deze in het belang van de klant of van XSARUS is. Je communiceert hierover met de verschillende stakeholders binnen XSARUS en overziet het grotere geheel. Uiteraard zorg je ervoor dat je zelf ook op de hoogte blijft van de laatste frontend technieken door het opleveren van toffe functionaliteit via nette Javascript code. Of dat nu op basis is van VueJs, React, vanilla ES6 of legacy JQuery. Vanzelfsprekend schrijf je zelf ook gewoon goede HTML en CSS.

Wat breng je ons?

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al ruime ervaring heeft als Frontend of Javascript Developer, maar we begrijpen dat zelfs de perfecte kandidaat niet óveral ervaring mee kan hebben. In ieder geval heb je HBO werk- en denkniveau en heb je 5 tot 10 jaar relevante ervaring op het gebied van frontend development. Daarnaast ben je in staat je wensen voor veranderingen en de reeds gemaakte keuzes overtuigend te onderbouwen richting je andere collega's. Je steekt je mening niet onder stoelen of banken, maar je bent duidelijk in wat jij vindt dat beter is voor de organisatie, de klant en/of het eindproduct. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op frontend en Javascript gebied. Je bent niet iemand die meewaait met alle winden en nieuwe tools en technieken gebruikt omdat ze trending topic zijn, maar omdat ze iets toevoegen aan het werkproces of de kwaliteit van de geleverde frontend. Je hebt de kwaliteiten om zelfstandig te kunnen werken, maar het verder helpen van collega’s is voor jou een doel op zich. Je hebt de motivatie om perfecte oplossingen te realiseren en daarnaast heb je altijd oog voor de details.

Jouw toekomst bij XSARUS

Binnen XSARUS zul je je niet snel vervelen. We zullen jou helpen te groeien in je rol en je stimuleren een nog grotere expert te worden in jouw vakgebied. Hiervoor maak je gebruik van de diverse programma’s binnen XSARUS: competence groups om je specialisme te verbeteren, de XSARUS academy om aan je eigen competenties te werken en de TechRadar om je innovativiteit en creativiteit te laten zien. Ambities om door te groeien naar teamleider? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat bieden we jou nog meer?

Naast een uitdagende rol binnen één van de beste e-commercebureaus van Nederland (nr. 2 in de Emerce 100), bieden we je uiteraard een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling) en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen onze informele werksfeer waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn bepaal je dankzij onze flexibele werktijden zelf hoe laat je je werkdag begint en eindigt en geniet je elke dag van een verzorgde lunch. Daarnaast hebben we uiteraard regelmatig leuke bedrijfsuitjes, elke vrijdagmiddag een borrel en worden sportieve activiteiten en game-competities georganiseerd.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 18 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2018).

Interesse?

Zie jij jezelf in deze rol? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact met ons opnemen via 0187 – 74 74 00 of hr@xsarus.nl.

Gereageerd, en dan?

Nadat je gereageerd hebt via het formulier onder de betreffende vacature of via mail, zullen wij je CV of Linkedin profiel bekijken. Als dit passend is bij wat wij zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer we dit kennismakingsgesprek voeren laten we geheel aan jou. Komt het in verband met je huidige baan beter uit om ’s avonds een afspraak te plannen? Geen probleem.

Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met onze CEO Paul Kieviet of onze CTO Bram Hoekman. Tijdens dit eerste gesprek willen we je graag wat beter leren kennen en zullen we uiteraard onszelf aan jou presenteren. Prettige kennismaking gehad? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Na een succesvol tweede gesprek wordt er vaak een meeloopdag ingepland. Zo kun je gelijk de sfeer bij ons proeven.

Zodra we elkaar wat beter hebben leren kennen en weten wat je wensen zijn, zullen we je een voorstel doen. Accepteer je ons voorstel? Dan kun je snel aan de slag binnen één van onze teams. Welkom bij XSARUS!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.