Implementatie Consultant

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarbij je nauw samenwerkt met (inter)nationale brands, retailers en wholesalers en waarbij je vooraan zit bij de digitale transformatie die zij doormaken? Wij zijn op zoek naar een gedreven Implementatie Consultant.

Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant bij XSARUS zorg je ervoor dat de softwarepakketten van onze partners op efficiënte wijze worden geïmplementeerd in verschillende klantorganisaties. Om dit succesvol te kunnen doen, fungeer je als sparringspartner voor o.a. IT-managers, Marketing Managers en Product Owners. Je kijkt samen met hen naar de vraag achter de vraag en gaat op zoek naar het meest optimale en werkbare proces voor hun business. Je kijkt mee met klanten als Wehkamp, Sacha Shoes en Trust International om ze te kunnen voorzien van het juiste advies. Je stelt op basis van de gesprekken die je met de klant voert functionele specificaties op, stuurt onze ontwikkelaars aan en traint de eindgebruikers van de te implementeren softwarepakketten.

We implementeren diverse oplossingen, in jouw rol zul je je voornamelijk bezig houden met de implementatie van de Product Informatie Management (PIM) oplossingen van onze partners inRiver en CONTENTSERV. Uiteraard leiden we je op en zorgen we ervoor dat je snel met deze software bekend bent. De implementatietrajecten worden gerealiseerd met een team van Developers, een Projectmanager en jij als Implementatie Consultant.

Wat breng je ons?

  • Je hebt affiniteit met IT-oplossingen
  • Je hebt aantoonbare werkervaring, bijvoorbeeld als Consultant
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels
  • Je hebt een relevante hbo of wo-opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Business, IT en Management
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en kunt je inleven in een klantcontext
  • Je bent niet bang om je mening te geven
  • Je bent bereid om regelmatig bij onze klanten op locatie te werken

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende rol binnen één van de beste e-commercebureaus van Nederland bieden we je uiteraard een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een reiskostenvergoeding of leasebudget en een pensioenregeling) en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen onze informele werksfeer, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn, bepaal je dankzij onze flexibele werktijden zelf hoe laat je je werkdag begint en geniet je elke dag van een verzorgde lunch. Daarnaast is er binnen XSARUS volop ruimte voor ontspanning in de vorm van sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 18 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2018).

Interesse?

Zie jij jezelf in deze rol? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@xsarus.nl t.a.v. Marcha Koene. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0187 – 74 74 00 of hr@xsarus.nl.

Gereageerd, en dan?

Je hebt interesse in werken bij XSARUS, top!

Nadat je gereageerd hebt via het formulier onder de betreffende vacature of via mail, zullen wij je CV of Linkedin profiel bekijken. Als dit passend is bij wat wij zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer we dit kennismakingsgesprek voeren laten we geheel aan jou. Komt het in verband met je huidige baan beter uit om ’s avonds een afspraak te plannen? Geen probleem.

Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met onze CEO Paul Kieviet of onze CTO Bram Hoekman. Tijdens dit eerste gesprek willen we je graag wat beter leren kennen en zullen we uiteraard onszelf aan jou presenteren. Prettige kennismaking gehad? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Na een succesvol tweede gesprek wordt er vaak een meeloopdag ingepland. Zo kun je gelijk de sfeer bij ons proeven.

Zodra we elkaar wat beter hebben leren kennen en weten wat je wensen zijn, zullen we je een voorstel doen. Accepteer je ons voorstel? Dan kun je snel aan de slag binnen één van onze teams. Welkom bij XSARUS!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.