Medewerker schoonmaak (6 à 9 uur per week)

Heb jij een dienstverlenende instelling, ben je flexibel en op zoek naar een afwisselende parttime baan bij één van de leukste werkgevers op Goeree-Overflakkee? Kom werken bij XSARUS!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een medewerker die ons schoonmaakteam komt versterken. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats in de avonduren van 17.00 tot 20.00 uur. Je zult twee tot drie diensten per week draaien, waarbij de ingeplande werkdagen variëren per week. Het rooster wordt maandelijks in onderling overleg met onze twee andere facilitaire medewerkers opgesteld.

Verder ben je bereid om bij afwezigheid van collega’s door vakantie of ziekte extra te werken.

Werkzaamheden:

  • Meubilair in de kantoren, vergaderruimtes en kantine schoonmaken
  • Keuken en sanitair reinigen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Zemen van ramen en deuren
  • Prullenbakken legen en schoonmaken
  • Koffiemachines reinigen

Wat breng je ons?

We zijn op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker die de Nederlandse taal beheerst, een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit heeft. Aangezien we inmiddels weer met steeds meer collega's op kantoor mogen werken, is het belang van een goede medewerker schoonmaak groot.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke, afwisselende baan in een gezellige, informele werkomgeving bieden we je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een leuk team van drie personen die onderling de schoonmaakwerkzaamheden afwisselen. We hebben regelmatig leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en organiseren vaak sportieve activiteiten waar je aan deel kunt nemen.

Over XSARUS

XSARUS heeft inmiddels al 20 jaar ervaring als digital commerce bureau en heeft een toppositie in de Benelux markt. Vanuit onze twee kantoren gevestigd in Middelharnis en Rotterdam, helpen 75 professionals dagelijks onze klanten. Het desbetreffende kantoor voor deze vacature staat aan de rand van Middelharnis en bestaat uit een modern pand met twee verdiepingen, een gezellige kantine en buitenterras.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400.

Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 22 oktober naar hr@xsarus.nl  t.a.v. Bionda Koese.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.