Senior Marketeer

(o,8 FTE)

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Al jaren behoren we volgens vakblad Emerce tot de top drie van beste e-commercebureaus en afgelopen jaar werden we door de MT1000 uitgeroepen tot beste internetbureau van Nederland. XSARUS is inmiddels een gevestigde naam in de Digital Commerce markt. Nu zijn we op zoek naar een Senior Marketeer die ons gaat helpen om die reeds bemachtigde positie in de markt verder te verstevigen en ons merk nóg meer te laten groeien. Ben jij een veelzijdige marketeer en op zoek naar de volgende stap in je marketingcarrière? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Dit is wie we zoeken

Je hebt een positieve mindset en weet van aanpakken. Je hebt feeling met strategische marketingvraagstukken en kunt vanuit de strategie de vertaling maken naar tactische en operationele werkzaamheden. Je vindt het een uitdaging om deze werkzaamheden vervolgens zelf succesvol op te leveren/toe te passen. Enerzijds door ze zelf uit te voeren, anderzijds door ze intern of extern uit te besteden.

De wensen:

  • Minimaal 5 jaar relevante marketing werkervaring op HBO niveau
  • Ervaring in een B2B markt
  • Ervaring in de (digital) bureauwereld

Plaats binnen de organisatie

Je gaat werken binnen het Sales- en Marketingteam dat momenteel bestaat uit vijf personen, van wie één marketeer: de Marketing Coördinator. Samen met de Marketing Coördinator bepaal je de marketingstrategie voor XSARUS en geef je vorm aan de uitvoering hiervan.

Wat krijg je daarvoor

Salaris uiteraard. En natuurlijk hebben we de secundaire voorwaarden gewoon goed voor elkaar: laptop, goede pensioen- en fietsregeling, gratis lunch (als we weer op kantoor mogen werken), borrels (ook digitaal), gratis naar de sportschool en leuke team- en bedrijfsuitjes.

Maar daar doe je het niet voor. Je krijgt een uitdagende, afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waarbinnen je jezelf kunt verdiepen en verbreden.

Overtuigd? Maak alvast kennis met je directe collega:

Aangenaam!

Ben jij die Senior Marketeer? Aangenaam! Ik ben Ilona, Marketing Coördinator bij XSARUS en ik ben op zoek naar versterking.

Als Marketing Coördinator bij XSARUS ben ik verantwoordelijk voor het op de juiste manier ‘vermarkten’ van XSARUS. Dat is natuurlijk nogal een breed begrip en bestaat op dit moment dan ook uit een groot aantal diverse werkzaamheden. Dit gaat van het schrijven van klantcases, webcontent en klantmailings tot het organiseren van webinars en fysieke events (toen het nog kon). En van marktonderzoek tot het optuigen van social media campagnes tot arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast hoort ook interne communicatie tot mijn takenpakket: interne nieuwsbrieven, vrijmibo’s en uitdagingen als ‘hoe houd je collega’s verbonden in thuiswerkperiodes als deze’. Kortom, ik kan wel wat hulp gebruiken. Met hulp bedoel ik niet alleen handjes, maar zeker ook strategisch inzicht.

Samen met jou wil ik XSARUS laten groeien. Ik zie jou als het verlengde van mij. Iemand die me vanuit zijn/haar ervaring uitdaagt om continu scherp te blijven en iemand die kritisch is op de dingen die we doen zoals we ze doen.

Meer informatie en solliciteren

Overtuigd? Laat je CV en motivatie voor 14 december 2020 achter via hr@xsarus.nl. Vragen? Stel ze via mail aan hr@xsarus.nl of bel 0187-747400.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.