Senior System Administrator

Vind je het een uitdaging om in een complex IT-landschap ons netwerk en onze servers veilig, up-to-date en altijd online te houden? Wij zijn op zoek naar een Senior System Administrator.

Wat ga je doen?

Als Senior System Administrator binnen XSARUS beheer je de Windows (en in sommige gevallen Linux) servers waarop de commerce oplossingen van onze klanten draaien. Je zorgt er tevens voor dat de omgevingen waar onze developers mee werken veilig en beschikbaar zijn. Ook ben je betrokken bij de setup hiervan.

Je werkt nauw samen met onze Hosting Engineer om ervoor te zorgen dat het netwerk en onze servers op de juiste manier geconfigureerd en onderhouden worden. Je monitort onze omgevingen en denkt mee met de ontwikkeling van het IT-landschap.

Met welke Technology Stack werken wij?

Om je een beeld te geven van de complexiteit van het IT-landschap waarin wij werken, geven we je een overzicht van onze architectuur. Uiteraard begrijpen we dat je niet met alle onderstaande componenten bekend bent. We bieden je daarom binnen deze functie volop de ruimte om trainingen te volgen en certificeringen te behalen.

Platforms & OS
Windows, Hyper-V, Azure, Linux

Software
IIS, Powershell, MSMQ, VPN, Office365, Azure AD, Apache, NGINX, HAProxy, Ansible, Salt

Databases
Microsoft SQL Server, MySQL, Microsoft Analysis Services, Microsoft Integration Services

Monitoring
Nagios, Zabbix, New Relic

Networking
IP, DNS, Routing, SSL/TLS

Wat breng jij ons?

Uiteraard heb je een relevante afgeronde opleiding en breng je minstens 6 jaar relevante werkervaring mee als System Administrator. Je hebt affiniteit met het web en bent geïnteresseerd in Cloud oplossingen, virtualisaties en SaaS toepassingen.

We vinden het erg belangrijk dat je iemand bent die ons interessante IT-landschap als een uitdaging ziet. Je bent bereid het complete landschap te leren kennen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van dit landschap. Je krijgt voldoende ruimte om je kennis op te schroeven door het volgen van trainingen en het behalen van certificeringen gerelateerd aan bovenstaande componenten.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij één van de beste e-commercebureaus van Nederland (nr. 2 in de Emerce 100)
 • Werken met een uitdagend IT-landschap waarbij jij zorgt dat de commerce omgevingen van merken als Travelbags, Sacha Schoenen en Eijerkamp 24/7 beschikbaar zijn
 • Volop ruimte voor trainingen en certificeringen
 • Jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden (werk tussen 7.00 en 20.00 uur)
 • Elke dag gratis een goed verzorgde lunch
 • Goede koffie (en cola)
 • Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel
 • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Binnen XSARUS zul je je niet snel vervelen. We zullen jou helpen te groeien in je rol en je stimuleren een nog grotere expert te worden in jouw vakgebied. Hiervoor maak je gebruik van de diverse programma’s binnen XSARUS: competence groups om je specialisme te verbeteren, de XSARUS academy om aan je eigen competenties te werken en de TechRadar om je innovativiteit en creativiteit te laten zien. Ambities om door te groeien naar teamleider? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 18 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2018).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400.

Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 31 maart 2019 naar hr@xsarus.nl t.a.v. Marcha Koene.

Gereageerd, en dan?

Je hebt interesse in werken bij XSARUS, top!

Nadat je gereageerd, zullen wij je CV of Linkedin profiel bekijken. Als dit passend is bij wat wij zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer we dit kennismakingsgesprek voeren laten we geheel aan jou. Komt het in verband met je huidige baan beter uit om ’s avonds een afspraak te plannen? Geen probleem.

Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met onze CEO Paul Kieviet of onze CTO Bram Hoekman. Tijdens dit eerste gesprek willen we je graag wat beter leren kennen en zullen we uiteraard onszelf aan jou presenteren. Prettige kennismaking gehad? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Na een succesvol tweede gesprek wordt er vaak een meeloopdag ingepland. Zo kun je gelijk de sfeer bij ons proeven.

Zodra we elkaar wat beter hebben leren kennen en weten wat je wensen zijn, zullen we je een voorstel doen. Accepteer je ons voorstel? Dan kun je snel aan de slag binnen één van onze teams. Welkom bij XSARUS!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.