Medewerker Schoonmaak

voor 8 à 10 uur per week

Heb jij een dienstverlenende instelling, ben je flexibel en op zoek naar een afwisselende parttime baan bij één van de leukste werkgevers op Goeree-Overflakkee? Kom werken bij XSARUS!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een medewerker die ons schoonmaakteam komt versterken. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats in de ochtend van 8.00 tot 12.00 uur en in de avonden van 16.00 tot 20.00 uur. Je zult twee of drie diensten per week draaien, waarvan sowieso één in de ochtend en één of twee in de avond. Het rooster wordt maandelijks in onderling overleg met onze twee andere facilitaire medewerkers opgesteld. De ingeplande werkdagen variëren per week.

Verder ben je bereid om bij afwezigheid van collega’s door vakantie of ziekte een extra dienst te draaien.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Meubilair in de kantoren, vergaderruimtes en kantine schoonmaken
  • Keuken en sanitair reinigen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Zemen van ramen en deuren
  • Prullenbakken legen en schoonmaken
  • Koffiemachines reinigen

Wat breng je ons?

We zijn op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker die de Nederlandse taal beheerst, een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit heeft.

Wat bieden we jou?

Naast een leuke, afwisselende baan in een gezellige, informele werkomgeving bieden we je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben regelmatig leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en organiseren vaak sportieve activiteiten waar je aan deel kunt nemen.

Over XSARUS

XSARUS is een Digital Commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten. XSARUS biedt inmiddels 19 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2019).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400.

Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 30 juni naar hr@xsarus.nl t.a.v. Bionda Koese.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.