PrivaZorg

PrivaZorg

Webbased applicatie voor Digitale Uren Facturatie.

Landelijke thuiszorgorganisatie PrivaZorg coördineert de zorg aan cliënten vanuit een landelijk netwerk van regionale zelfstandige zorgondernemers en steunpunten. Jaarlijks worden meer dan één miljoen zorguren geleverd door de ruim 1500 zorgverleners.

Privazorg

De klantvraag

Het werken met zelfstandige zorgondernemers (ZZP-ers) vraagt om een strakke registratie en controle van zorguren, zodat elke cliënt het juiste aantal uren zorg ontvangt en de zorgondernemer het juiste aantal uren uitbetaald krijgt. Een intensieve administratieve klus voor PrivaZorg en haar ZZP-ers. De bestaande factuurstroom in de vorm van urenbriefjes (elke zorgondernemer voor zich en op hun eigen manier) werd met een groeiend netwerk van zorgverleners steeds omvangrijker. De behoefte aan een eenduidig systeem nam toe.

PrivaZorg legde deze uitdaging voor aan XSARUS. Alle wensen vanuit PrivaZorg werden uitvoerig geïnventariseerd. Een duidelijke eis vanuit PrivaZorg: de nieuwe tool moet communiceren met Caress, het primaire administratiesysteem waarmee de overkoepelende organisatie werkt.

De XSARUS oplossing

XSARUS ontwikkelde een volledige webbased applicatie waarmee de ZZP-ers die opdrachten voor PrivaZorg uitvoeren, digitaal uren kunnen registreren en factureren aan PrivaZorg. Uiteraard met koppeling naar Caress, zodat urenboekingen automatisch doorgezet worden. Zo wordt het overzicht op het aantal uren zorg wat daadwerkelijk geleverd wordt aan een cliënt, optimaal bewaakt. De DUF applicatie wordt continu doorontwikkeld om aan te blijven sluiten bij de turbulente zorgwet- en regelgeving.

Het gezamenlijke resultaat

De DUF applicatie bespaart PrivaZorg veel tijd doordat alle facturen nu op een eenduidige manier binnenkomen en verwerkt kunnen worden.Linda Hoekman
Meer weten?

Linda Hoekman

0187 - 74 74 00
Neem contact op

BEKIJK OOK ONZE ANDERE CASES: