Doe slimme dingen met data en gebruik het als extra aanjager om als organisatie te groeien. Hoe haal je echte actiegerichte inzichten uit jouw data? Door er een flinke dosis intelligence aan toe te voegen. Onze data experts helpen je bij het beter doormeten van de e-commerce operatie, maar ook bij het voorspellen en sturen op basis van data. Zo laat je data voor je werken. Ga efficiënter te werk, groei in het acquisitieproces en activeer klanten.

Data Strategie 

Als organisatie weet je dat je iets moet doen met de beschikbare data, maar hoe of waar begin je? Data en technologie op zichzelf maken een organisatie niet direct succesvoller. Een goede data strategie wél.

Web Analytics en Server-Side Tagging

Inzicht in het online gedrag van bezoekers is essentieel voor de groei en optimalisatie van jouw online activiteiten. Hier is volledige en betrouwbare data voor nodig. Laat je door onze data experts adviseren over Web Analytics en Server-Side Tagging.

Vanaf 1 juli 2023 wordt geen data meer doorgemeten in de huidige Google Analytics (UA) versie. De overgang naar GA4 is de noodzakelijke volgende stap.

Data Integratie  

Wil je waardevolle inzichten halen uit je data? Dan is het belangrijk om datasilo's te vermijden en data vindbaar en toegankelijk te maken én data met elkaar te verbinden. Data integratie is hierbij een belangrijke schakel.

Data Visualisatie 

Overzicht creëren door data samen te brengen is de volgende stap nadat je je integratie op orde hebt. Door data visualisatie via geautomatiseerde BI-dashboards gaat data pas écht leven.

Data Intelligence 

Data intelligence is een mix van data inrichting + kennis en inzicht. Combineer je die twee op de juiste manier, dan heb je de sleutel in handen om echt slim met data om te gaan. En dat draagt bij aan een succesvolle uitvoer van jouw strategie.

Data Technologie 

Een toekomstbestendige data-architectuur is nodig om jouw data te onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen. We zetten hiervoor de nieuwste data technologie op basis van Microsoft Azure in. 

BI Implementatie 

Jouw data in één krachtige oplossing samenbrengen? Door de inzet van Power BI verander je ruwe data in actiegerichte inzichten. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.