Data Technologie

Bouw een toekomstbestendig fundament voor jouw data

Iedere zakelijke beslissing vereist kwalitatief hoogwaardige data. Het is daarom van belang hierin te investeren. Dat kan niet zonder een technische omgeving die daar speciaal voor ontwikkeld is. Een toekomstbestendige data-architectuur is cruciaal om jouw data te onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen. We helpen jou hiermee met de nieuwste technologie op basis van Microsoft Azure. 

Is jouw dataplatform toekomstbestendig?

Vraag een dataplatform check aan

Technisch fundament

Het technische fundament dat we voor jouw organisatie implementeren bestaat uit vier onderdelen: integrate, store, analyse en report. 

Integrate: data samenbrengen 

In jouw e-commerce operatie genereren diverse systemen een continue stroom aan data. Data die jij inzichtelijk wilt hebben. Bij integrate gaat het om het bij elkaar brengen van data uit de benodigde databronnen. We bouwen een integratielaag met connectors en bewezen software. 

Store: data veilig en schaalbaar opslaan 

In de Azure cloud omgeving zorgen we voor een veilige, schaalbare opslag zodat je je geen zorgen hoeft te maken over data security, uitbreiding, backups en downtime. En bovendien kun je van hieruit je gegevens gemakkelijk beschikbaar maken om te delen en samen te werken. 

data technologie

Analyse: diepgaand onderzoeken 

Onze data expertise bundelt zich in het analysestuk. In het datawarehouse is een krachtig Commerce Data Model ontwikkeld. Meer dan 20 jaar aan e-commerce expertise rondom online acquisitie, verkoop, klanten, ordermanagement, retouren, inkoopstrategie en merchandising heeft zich vertaald in slimme processen en structuren. Waardoor wij voor ieder (omnichannel) e-commerce brand of retailer snel een uitgebreide data-omgeving en analysemodel kunnen neerzetten. 

Report: inzichten uit data halen 

Dankzij PowerBI dashboards kan data uit het warehouse, gecombineerd met logica uit het datamodel, visueel op maat worden gemaakt. Precies zoals jouw organisatie nodig heeft. PowerBI staat bekend om kracht, snelheid, scherpe prijs, eindeloze integratie mogelijkheden en interactieve visualisaties. 

Totaaloplossing voor Data Technologie

Dankzij deze setup bieden we je een totaaloplossing voor data-integratie, opslag, analyse en rapportage. Waarbij een pragmatische oplossing, flexibiliteit, de mogelijkheid om op te schalen in de toekomst én de totale cost of ownership perfect in balans zijn. 

Is deze totaaloplossing iets voor jou?

We vertellen je graag meer over data (technologie) en wat we voor jou kunnen betekenen. Laat hieronder je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking of dataplatform check.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.