Digital Commerce Strategie

Als fabrikant, groothandel of retailer oriënteer je regelmatig op je digital commerce strategie. Aan de orde zijn vragen als: Waar staan we over drie tot vier jaar? Sluiten onze producten en diensten aan bij de klantvraag en hoe optimaliseren we het commerciële resultaat?

Beleving

Shoppen is beleving geworden, gericht op de klant in het centrum. Dat leidt tot uitdagingen op het gebied van design en klantbeleving. Maar ook op het terrein van personalisatie, customer loyalty en marketing automation. Een digital commerce strategie maakt de verbinding tussen je doelen en de manier waarop je hiermee te werk gaat.

Merkwaarden

XSARUS ontwikkelde het CCC-model voor het in kaart brengen van het waarom, hoe en wat van een commerce strategie. Het staat voor Conversation, Content, Commerce, waarmee de essentiële domeinen van e-commerce in beeld gebracht worden. Conversation gaat over inspiratie, belevingen klantcontact op basis van je merkwaarden. Content richt zich op de functionele productinformatie en overige ondersteunende assets. Commerce beslaat alles wat te maken heeft met gebruiksvriendelijke transacties en ordermanagementprocessen, tot aan je warehouse toe.

Ervaring

XSARUS biedt 23 jaar ervaring in digital commerce. Onze consultants overzien het speelveld, de actuele innovaties, zijn onderdeel van vele succesverhalen én kennen de valkuilen. Samen werken we aan een succesvolle digital commerce strategie.

Geen e-commerce shop met een Love Stories laagje, maar een shop die het merk Love Stories ademt, fans meeneemt en ze begeleidt in hun persoonlijke keuzes.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.