Business Intelligence for E-commerce

Experience your data

Het onderwerp Business Intelligence (BI) speelt een steeds grotere rol in de retail. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit namelijk exponentieel. Niet voor niets wordt ook de term ‘big data’ steeds vaker gebruikt. Data over de inkoop en verkoop van producten, data omtrent financiële en logistieke stromen, retouraantallen, klantinformatie of klikgedrag. Binnen alle processen van uw e-business wordt data opgeslagen. In deze data bevindt zich een schat aan trends en sturingsinformatie. Hoe gaat u om met deze hoeveelheid en hoe verbetert u hiermee uw business inzicht? 

Vind het antwoord op uw e-business vraagstukken

Data verzamelen is geen doel op zich. In data zijn wel antwoorden te vinden op de business vraagstukken waar u voor staat. De doorslaggevende factor in de beslissingen die u dagelijks moet maken. Nog te vaak worden beslissingen gemaakt op onderbuikgevoel. Maar waarom zou u dat doen, als uw gevoel getoetst kan worden aan feitelijke informatie en u Business Intelligence kan toepassen? Dankzij de ervaring van onze e-commerce experts, kunnen we u helpen de juiste vragen te formuleren. En met het vinden van de juiste antwoorden. Antwoorden waarmee u uw business bij kunt sturen. Gebaseerd op data.

Business Intelligence geeft antwoorden op uw business vraagstukken


Creëer overzicht

De data die u verzamelt bevindt zich vaak op een groot aantal verschillende plaatsen. De omvang en complexiteit van data kan daarom snel oplopen. Uw ERP- en CRM-systeem, uw kassasoftware en uw e-commerceplatform (de bekende platforms zoals Magento en Salesforce evenals maatwerk platforms zoals TableTop); stuk voor stuk bevatten ze kostbare data. Maar ook andere externe bronnen bevatten waardevolle data die van toepassing kan zijn op uw business. Denk aan Google Analytics, CBS data, geografische informatie of weersvoorspellingen. Creëer overzicht in deze data en voeg het samen in een datawarehouse.

Naast een plaats waar alle data samenkomt (het datawarehouse), is er gedegen technologie nodig om op deze data analyses los te kunnen laten. In het XSARUS Business Intelligence (BI) for E-commerce Platform komt data samen, wordt data geanalyseerd en wordt inzicht gecreëerd.

Voorspellend inzicht
Stuurinformatie op basis van historische data is interessant, maar wilt u uw concurrentie echt voor zijn? Gebruik historische data dan ook als voorspellend inzicht. Dankzij slimme algoritmes maakt u straks echt het verschil. 

XSARUS Business Intelligence for E-commerce Platform

XSARUS BUSINESS INTELLIGENCE FOR E-COMMERCE

Een sterk platform dankzij high-end Microsoft producten

Dankzij het stevige Microsoft fundament onder het XSARUS BI Platform kunt u zeker zijn van een veilige, stabiele en up-to-date BI-omgeving. Uw data wordt compleet ondergebracht in onze afgeschermde Private Cloud. Door de state of the art Microsoft oplossingen garanderen we de veiligheid van uw data. Dankzij de maandelijkse releases, profiteert automatisch mee van de nieuwste Microsoft features.

Uw data veilig en vertrouwd opgeslagen
Om data-uitwisseling mogelijk te maken gebruiken we de Power BI Enterprise Data Gateway. Deze wordt door ons zodanig geconfigureerd en geautoriseerd dat uw data versleuteld onze Private Cloud in wordt gebracht. 

Uw data gevisualiseerd binnen handbereik

Het creëren van inzicht in uw data en het visueel maken van analyses en rapportages gebeurt door ons met behulp van Power BI. Afhankelijk van uw businessvragen stellen wij op maat overzichtelijke dashboards voor u samen. Deze dashboards en alle achterliggende data kunt u dankzij de integratie met Office365 zelf raadplegen binnen uw vertrouwde omgeving. Via de mobiele app van Power BI kunt u zelfs vanaf uw smartphone altijd en overal de voor u relevante data inzichtelijk krijgen. Uw belangrijkste data heeft u dus altijd binnen handbereik.

Uw Business Data gevisualiseerd

Wij helpen u op weg

In de turbulente wereld van e-commerce veranderen uw business vragen van dag tot dag. Dat begrijpen wij. Als ervaren e-commerce partner kunnen wij u niet alleen helpen met het beantwoorden van uw e-business vragen, maar ook met het stellen van deze vragen. En bij het vinden van de juiste balans tussen de vragen, de antwoorden en de acties die er uit volgen. We denken met u mee, helpen u op weg én leveren. Hands-on, zoals u dat van ons gewend bent.

Business Intelligence for E-commerce: Experience your data!

Daniël Kieviet
Neem vandaag nog contact op

Daniël Kieviet

0187 - 74 74 00
Stuur bericht