XSARUS integreert Stockbase voor retailer Le Ballon

XSARUS heeft een succesvolle Stockbase implementatie opgeleverd voor de e-commerce omgeving van retailer Le Ballon. Dankzij de implementatie legt de webshop van Le Ballon een connectie met Stockbase waardoor actuele voorraden van diverse fashion merken direct zichtbaar worden gemaakt voor consumenten.

Het eerste fashion merk dat in deze combinatie meer zichtbaarheid toont naar consumenten is het label ‘Tramontana’. Op de webshop van Le Ballon wordt met een ‘webonly-tag’ duidelijk kenbaar gemaakt dat een item alleen online verkrijgbaar is. Op deze wijze wordt het verwachtingspatroon over actuele fysiek aanwezige voorraden in de winkels richting de consument gemanaged. De extra collectie wordt door Tramontana aangeboden bij Stockbase om te delen met retailers. Naast actuele voorraadinformatie worden ook productafbeeldingen automatisch gekoppeld zodat veel zoek- en manueel koppelwerk wordt bespaard. Orders worden via Stockbase direct kenbaar gemaakt in de ERP omgeving van de leverancier waardoor de B2B of dropshipment uitlevering kan plaatsvinden.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.