Magento Quick Launch

Instapklaar en verrassend compleet

Magento 2 is een zeer compleet en flexibel commerceplatform, mede dankzij de vele mogelijkheden tot het aansluiten van custom extensies en uitbreidingen. Maar als je snel van start wil, met een beperkt budget én in korte tijd een webshop online wil hebben, heb je geen tijd om na te denken over extensies en maatwerk uitbreidingen. En dat hoeft ook helemaal niet! Want daarvoor heeft XSARUS de Magento Quick Launch: het beste vanuit de Magento standaard, gecombineerd met de jarenlange e-commerce ervaring en expertise van XSARUS.

Magento Quick Launch:

  • Krachtig en flexibel Magento platform
  • Schaalbaar en toekomstbestendig
  • Inclusief unieke XSARUS best-practices
  • Binnen 4 weken live

Frontend

Klanten een professionele online shopervaring bieden? Met onze Magento Quick Launch aanpak realiseren we razendsnel volledige webshops.

Mobile first

Zoals bij een compleet op maat ontwikkelde Magento webshop, wordt een XSARUS Quick Launch webshop vanuit de mobile first gedachte benaderd. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijke webshop op alle schermformaten die goed scoort in Google.

Eigen look-and-feel

Het standaard template dat gebruikt wordt is aanpasbaar op de belangrijkste brandingselementen. Logo's, kleuren en andere huisstijlelementen worden ingeregeld zodat de webshop beschikt over de eigen look-and-feel én herkenbaar is voor de klant. Onze best-practices zijn in het standaard template verwerkt zodat de bezoeker optimaal gebruiksgemak ervaart.

Eenvoudig zoeken en navigeren

Natuurlijk kan een zoekfunctie niet ontbreken in een nieuwe webshop. De Magento Quick Launch configuratie beschikt over een standaard zoekfunctie, welke naar wens uit te breiden is naar een geavanceerdere zoekmogelijkheid. Daarnaast zorgen de verschillende navigatiemogelijkheden, handige filters en snelle filterresultaten ervoor dat de winkelervaring nog beter wordt.

SEO vriendelijk

Standaard bevat Magento al veel features die ervoor zorgen dat de nieuwe webshop goed scoort in Google. Daar doen we nog een schepje bovenop met onze SEO Toolkit die onder andere zorgt voor een vereenvoudigd proces voor het specificeren van metatags, korte en volledige SEO-beschrijvingen en rich snippets.

Koppelingen

Uiteraard koppelen we Magento aan de gewenste leveranciers.

Betaalmethoden

Standaard wordt vanuit de XSARUS Magento Quick Launch een koppeling gemaakt met één betaalprovider. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Mollie, Buckaroo of Multisafepay.

Vervoerders

Een integratie met PostNL is standaard opgenomen in de Magento Quick Launch. Gebruik maken van een andere vervoerder? Geen probleem. Quick Launch is voorbereid om andere vervoerders aan te sluiten.

Overige leveranciers

Zijn er nog andere leveranciers die gekoppeld moeten worden aan de webshop? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Magento Quick Launch is zo opgezet dat met relatief weinig maatwerk snel andere leveranciers te koppelen zijn.

Toekomstbestendig en schaalbaar

Door gebruik te maken van het beste uit de Magento standaard zijn we in staat om in korte tijd een professionele, gebruiksvriendelijke en verrassend complete webshop neer te zetten. Uiteraard is de standaard altijd uit te breiden met maatwerk oplossingen. Vanuit de Quick Launch is het dus mogelijk om uit te breiden, zonder een compleet nieuw platform te implementeren.. Magento groeit mee met de organisatie en organisatiewensen. Starten met een Magento Quick Launch betekent een hele goede basis richting de toekomst.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.