Zou je meer kwalitatief verkeer willen aantrekken op jouw webshop? Ben je zichtbaar op het juiste moment bij jouw doelgroep van oriëntatie tot aankoop?

Als het je lukt om de markt voor te blijven op relevante zoekwoorden, je marktaandeel bemachtigt in een bepaalde zoekmachine en zichtbaar bent binnen de juiste kanalen, trek je de meeste potentiële klanten naar je e-commerce platform. De kunst van advertising is om verkeer zo slim mogelijk in te kopen en goed te managen in de dagelijkse (marketing)operatie. Een dynamische discipline gebaseerd op cijfers, meetbare resultaten en voorspelbaarheid, waar we je graag bij helpen.

Joel
Resultaat behalen met advertising?
Ga voor maximaal rendement, met de juiste aanpak

Relevante bezoekers aantrekken

Door targeting en retargeting kun je potentiële doelgroepen triggeren om een bezoek te brengen aan jouw webshop, maar ook bestaande klanten verleiden om terug te keren voor een herhaalaankoop. Advertising kan in meerdere fases van de customer journey relevant zijn. We zetten vaak advertising platforms in als Google, Bing Ads en Social Ads als Facebook en Instagram.

Advertising in de performance mix

Jouw zichtbaarheid op social media, marketplaces en in zoekmachines kun je niet los van elkaar zien. Ieder kanaal heeft een eigen functie; dit kan elkaar versterken. Social media brengt een bezoeker vaak voor het eerst in contact. Door te investeren in SEA kan diezelfde bezoeker een week later de juiste trigger krijgen. Zo zijn er veel contactmomenten die nauw met elkaar samenwerken.

Strategische en operationele ondersteuning

Kunnen we jou helpen om meer relevante bezoekers aan te trekken? Wil je actief met advertising aan de slag en jouw campagnes naar een hoger niveau tillen? Alles begint met de juiste strategie om een zo goed mogelijk rendement te halen op de SEA campagnes. We maken een plan en keuzes rondom de inzet van kanalen en middelen met maximale kostenmarge of vaste kosten per acquisitie, branded vs. non-branded zoekwoorden en meer. Je kunt naast strategische ondersteuning, rekenen op de inzet van analytische en technische skills. Onze advertising experts zorgen ervoor dat jouw producten op de juiste manier weergegeven worden binnen de advertising platforms en zetten daarbij de meest geschikte feed management tool in, zoals Channable. Advertising staat in de uitvoering van je digital marketing strategie nooit op zichzelf, een goede koppeling met omliggende systemen als een data platform of CDP is essentieel.

Zusss
Naamsbekendheid krijgt flinke boost dankzij Google Ads
Lees case
Zusss