Video: PIM als verbinder in een internationaal complexe organisatie

De case Hendi

Meer dan 4.000 eigen ontwikkelde producten verkopen, vanuit 7 verschillende landen, in 19 verschillende talen, ieder land met eigen systemen. Hoe doe je dat?

Vandaag op Emerce.nl verschenen: de video waarin Maarten van Dijk (Senior PIM-Consultant bij XSARUS) en Jeffry Wiesnekker (Marketing en Communicatie bij Hendi) antwoord geven op die vraag.

In het tafelgesprek met host Ronald ter Voert gaan Maarten en Jeffrey in gesprek over hoe Hendi dankzij de inzet van een Product Information Management systeem onder andere:

  • een enorme efficiëntieslag heeft gemaakt
  • altijd en overal controle heeft over de kwaliteit van hun productdata
  • een snellere time-to-market gerealiseerd heeft

De video is na registratie hier gratis te bekijken.

Lees de klantcase

Naast de implementatie van het Product Informatie Management systeem van inriver PIM, realiseerden we ook de Magento implementatie bij Hendi. Over de implementatie van het e-commerceplatform en het product information management systeem lees je meer in de klantcase.

Het was een opluchting te ontdekken dat er een efficiëntere oplossing bestaat voor onder andere ons catalogusproductieproces en de distributie van productdata naar een onbeperkt aantal distributiekanalen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.