Web
Applicaties

Registratie en rapportage

Organisatieprocessen hebben vaak alles te maken met het uitwisselen van informatie. Of het nu de status van een order, het dossier van een patiënt, de voorwaarden van een verzekeringspolis of de prijs van een artikel betreft. Het web biedt ultieme mogelijkheden voor het uitwisselen van informatie tussen mensen en systemen, onafhankelijk van plaats, platform en device.

XSARUS realiseert maatwerk webapplicaties voor het registreren, opslaan, bewerken en rapporteren van gegevens. Zowel voor commerciële als publieke organisaties.

Webbased CRM-systemen

Naast maatwerk applicaties die informatie uitwisseling mogelijk maken, realiseert XSARUS webbased CRM-toepassingen. Hiermee verkrijgt u optimaal inzicht in eigenschappen of gedrag van uw relaties. Of dit nu klanten of patiënten zijn.

Webservices- en integraties

Een webservice maakt het mogelijk om te integreren en/of te koppelen tussen diverse applicaties en processen. Een groot voordeel van de architectuur van webservices is dat het programma’s toestaat onderling te communiceren, ook al zijn deze geprogrammeerd in verschillende talen op verschillende platforms.

Een aantal veel voorkomende functies van webservices:

  • Het leveren van data (bijvoorbeeld artikelgegevens, voorraadstanden, geografische data, aandelenkoersen)
  • Het maken van berekeningen (bijvoorbeeld het berekenen van een verzekeringspremie)
  • Het maken van vergelijkingen (bijvoorbeeld t.b.v. vergelijkingssites of e-commerce shops)
  • Het doen van transacties op achterliggende backoffice applicaties (bijvoorbeeld het boeken van een hotel of vlucht)

Webapplicaties in de Zorg

XSARUS heeft ruime expertise in het bouwen van webapplicaties voor de zorgsector. Wij bouwen systemen voor het effectief beheren en ontsluiten van kwaliteitsinformatie, cliëntdossiers, registratietools en webportalen voor individuele zorgorganisaties, landelijke koepelorganisaties en de (rijks)overheid.

Bram Hoekman
Meer weten?

Bram Hoekman

0187 - 74 74 00
Neem contact op