XSARUS Magento Professional Solution Partner

Per april 2018 mag XSARUS zich als één van de weinige bureaus in Nederland officieel Magento Professional Solution Partner noemen. De upgrade van het partnership met Magento ziet XSARUS als een groot compliment vanuit de Magento organisatie.

“Very well done to XSARUS for achieving the Professional Partner status. Their dedication and collaborative approach has seen results and we are excited to see what this new level of partnership brings.”

Paul Kieviet, CEO XSARUS: “We zijn erg trots dat de wereldwijde Magento organisatie ziet dat we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring hebben opgedaan met het Magento platform. De upgrade van het Magento Partnership betekent dat we een nog grotere bijdrage mogen leveren aan het verbeteren en verder ontwikkelen van het platform. Daarbij hebben we als partner exclusieve toegang tot support en opleidingsmateriaal, krijgen we als eerste de roadmap ontwikkelingen te horen en hebben we korte lijntjes met de Magento organisatie. Een groot voordeel voor onze klanten.”

XSARUS & Magento

XSARUS ontwikkelt sinds 2014 e-commerce oplossingen op basis van het Magento platform. De eerste versie van Magento heeft in het XSARUS productportfolio nooit een dominante positie kunnen verwerven ten opzichte van het krachtige in-house ontwikkelde TableTop. Met de komst van Magento 2 is dat beeld veranderd. Het Magento 2 platform, dat vanaf de fundamenten opnieuw is opgebouwd, heeft afgerekend met de geldende vooroordelen en bezwaren van klanten en de ontwikkelaarscommunity. Hiermee is Magento 2 een verbazend compleet platform. Wereldwijd uitgegroeid tot het nummer één systeem voor B2C en B2B commerce en volledig omarmd in het XSARUS productportfolio. Nog steeds náást het krachtige TableTop platform, dat dankzij de uitgebreide maatwerkmogelijkheden onverminderd bij XSARUS-klanten wordt ingezet en doorontwikkeld. Op deze manier is XSARUS in staat om in elke specifieke casus een adequaat en uitgebalanceerd platform neer te zetten.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.