XSARUS wederom op toppositie in Emerce 100

Nummer 2 in categorie E-commerce Bureaus

Voor het derde jaar op rij verovert XSARUS een toppositie in de Emerce 100. De lijst, die samengesteld wordt op basis van beoordelingen van beslissers in e-business, is een belangrijke maatstaf in de groeiende e-businessmarkt. XSARUS staat dit jaar, net als vorig jaar, op de tweede plaats in de categorie Beste E-commercebureaus.

Paul Kieviet, CEO: “Het veroveren van zo’n positie is één, dat we dit vervolgens al een aantal jaar weten vast te houden is iets waar we erg blij mee zijn. Een bevestiging dat de markt onze kwaliteiten erkent.”

Een half punt erbij

Dat XSARUS dezelfde positie bekleedt als vorig jaar, betekent niet dat het resultaat hetzelfde is gebleven. Waar XSARUS vorig jaar 5 van de 7 punten scoorde, is dat dit jaar 5,5 punt van de 7. Een mooie opwaartse beweging.

Paul Kieviet: “We realiseren ons goed dat deze stijging niet tot stand kan komen zonder de goede inzet van onze medewerkers. Zij zorgen dagelijks voor de hoogst haalbare resultaten voor onze klanten, die dit zichtbaar weten te waarderen. Een groot compliment voor ons team.”

Over de Emerce 100

Emerce is al sinds 1998 een zeer belangrijk multimediaal platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. In de speciale jaarlijkse Emerce 100 uitgave, publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in afgelopen jaar hebben beoordeeld. Binnen de categorieën ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ wordt op een 7-puntsschaal beoordeeld.

Een vermelding in de lijst komt overigens niet zomaar tot stand: er is een minimale respons per bedrijf – en dus naamsbekendheid – voor nodig om überhaupt in de lijst opgenomen te kunnen worden.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.