Search Engine Marketing

Zoekmachines blijven een cruciaal onderdeel in de herkomst van online verkeer. Technieken voor de optimalisatie van zoekverkeer zijn er in overvloed. Belangrijk is dat de juiste bezoekers tegen de juiste prijs met de juiste opbrengst worden gegenereerd. Permanent meten en bijsturen leidt tot optimale resultaten.

Relevantie

Een van de belangrijkste aspecten binnen Search Engine Marketing is relevantie. Door relevant te zijn voor de zoekopdracht van de klant en relevant te zijn op de landingspagina binnen de webshop kan de klant worden overtuigd om de aankoop op uw webshop te plaatsen. Deze relevantie zorgt er daarnaast ook weer voor dat zowel de advertenties als de zoekresultaten beter worden gepositioneerd in de zoekmachines. Wij helpen u om zo relevant mogelijk te kunnen zijn op de vraag van de klant.

De basis

Vanuit onze expertise wordt er voor gezorgd dat uw webshop de technische voorzieningen heeft om het optimale te bereiken in de zoekmachines. De webshop is technisch op orde en voldoet aan de richtlijnen van de zoekmachines.

Daarnaast worden de koppelingen opgezet om om de juiste product informatie aan te leveren aan de zoekmachines om te kunnen adverteren. Hierin werken we vooral samen met onze partner Channable.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.