Het design van je webshop heeft directe invloed op de klantbeleving. Het gevoel moet kloppen. Het moet passen bij het merk, aansluiten op je andere online en offline uitingen én nog belangrijker: aansluiten op de behoeften van je doelgroep. Geloof je dat het bundelen van jouw team en onze expertise je naar het volgende niveau brengt? We helpen graag.

Design door XSARUS

Gebruiksvriendelijke, creatieve designs die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en de behoefte van jouw doelgroep. Dat is wat wij creëren.

We werken daarin nauw samen met jou. Omdat we geloven dat wanneer we jouw visie combineren met onze expertise, we designs weten te creëren die perfect aansluiten bij jouw doelgroep. We stellen daarbij graag een hoop vragen. Aan jou en je team, aan eindgebruikers én onze eigen data-analisten. Met de antwoorden die we krijgen gaan we aan de slag om te komen tot de best passende wireframes, prototypes en converterende designs.

Het nieuwe design heeft ervoor gezorgd dat onze klanten makkelijker hun favoriete items kunnen vinden, terwijl het tegelijkertijd een inspiratiebron is op het gebied van mode.
Anousha de Ruiter, E-commerce Manager bij Norah
Norah
Norah volgt de mode met splinternieuw platform
Lees deze klantcase
Norah

Onze toevoegde waarde

Met meer dan 24 jaar e-commerce en design ervaring en honderden A/B-testen, interviews en surveys, weten we inmiddels wat wel en wat niet werkt.

Relevant op elk moment

Dankzij de nauwe samenwerking met onze data driven marketeers zorgen we ervoor dat jij op basis van data, op elk moment binnen de customer journey relevant bent voor jouw potentiële én bestaande klanten. Wij bedenken en ontwerpen gebruiksvriendelijke, creatieve oplossingen. Altijd met de klantbehoefte op één. Het resultaat: de hoogste conversie en de beste beleving.

Het resultaat: de hoogste conversie en de beste beleving

Onze dienstverlening

Wij ontzorgen je op het gebied van creatie én optimalisatie van designs. Altijd afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker en jouw merkidentiteit. De diensten die daarbij horen:

  • Customer research
  • Design system
  • Concepting
  • Interaction design
  • Visual design
Trotse design partner vanBekijk alle klanten
Manfield
Norah
Sacha
Zusss
Eijerkamp
Van Tilburg
Van Loock
Roobol
Van den Assem
Hendi
Dante6
Bomont
Design system
Digital Marketing
Design & CX