Data speelt een cruciale rol in succesvolle e-commerce. In verschillende systemen verzamel, verwerk en produceer je data. Dit kan resulteren in de beruchte 'datasilo's'.

Wil je waardevolle inzichten? Dan is het belangrijk om datasilo's te vermijden en data vindbaar en toegankelijk te maken én data met elkaar te verbinden. Data integratie is hierbij een belangrijke schakel. In de praktijk blijkt dit een specialistisch domein waar specifieke (technische) kennis voor nodig is. Onze data experts helpen je er graag bij.

William
Is jouw datafundament in orde?
Laat een data-check uitvoeren en krijg vrijblijvend advies

Door geautomatiseerde processen en real-time data-analyse kun je klantervaringen optimaliseren, werkzaamheden efficiënter maken en de besliscyclus verbeteren. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over een samenhangende data-omgeving en een gedegen data-integratiestrategie.

Een solide dataconnectie tussen systemen

XSARUS helpt je bij het neerzetten van een strategisch kader rondom data realiseert in concrete stappen jouw data-integratie:

  • Stap 1: We brengen de systemen en datastromen in kaart.
  • Stap 2: De requirements per datastroom worden bepaald: welke data hebben we nodig en hoe bewaren en verwerken we die?
  • Stap 3: We kiezen de juiste integratie-oplossing en ontzorgen je met een solide implementatie.

XSARUS heeft uitgebreide ervaring met de inrichting van datakoppelingen voor Azure cloud oplossingen en Google Cloud (BigQuery), CDP implementaties, marketing automation tools, marketing integratie tools als Supermetrics en Funnel.io en andere systemen. Onze specialisten adviseren je graag in jouw specifieke situatie en context.