Channable

Feedmanagement en SEA automatisering

Channable

Channable maakt het mogelijk om producten automatisch naar meer dan 2500 marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliate netwerken en advertentieplatforms te synchroniseren. Productdata wordt afgestemd op ieder verkoopkanaal en advertenties kunnen direct ingesteld worden. Hiermee wordt zichtbaarheid voor product én merk gecreëerd.

XSARUS werkt actief samen met Channable en mag zich dan ook 'Gold Partner' noemen.

Multichannel strategie uitrollen

Met behulp van Channable is het mogelijk om kwalitatief hoogwaardige productfeeds te maken en deze direct te promoten op voorkeurswebsites -of netwerken. Hierdoor ga je echt multichannel te werk. Producten kunnen eenvoudig gecategoriseerd, gefilterd of gewijzigd worden. Het up-to-date houden van productdata is eenvoudig: door middel van API-koppelingen wordt productdata automatisch bijgewerkt en worden de juiste producten en prijzen getoond. Dankzij de kwaliteitscheck is er altijd controle over de productdata.

Channable

SEA binnen Channable beheren

Channable beschikt over een geïntegreerde SEA-tool waarbinnen volledige Google Ads en Microsoft Advertising campagnes en advertenties ingericht kunnen worden. Het gebruik van dynamische velden en templates maakt het eenvoudig om campagnes op te zetten en de prestaties kunnen gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Ook feedmanagement en SEA combineren?

Onze consultants vertellen graag meer over Channable en alle mogelijkheden op het gebied van feedmanagement en/of advertising. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Channable wordt gebruikt door

Overzicht alle cases

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.