XSARUS. Ontstaan in 2000, klein begonnen, opgezet door Paul, Daniël en Bram. Zij zijn vanaf het eerste uur nauw betrokken en vormen de fundering die onder de XSARUS-propositie en -bedrijfsvoering ligt. Deze constante factor zorgt voor rust en gecontroleerde groei. Mede hierdoor hebben we ons ontwikkeld tot een digital commerce agency met meerdere specialisaties onder één dak.

Met een enthousiast team van 95 collega’s zorgen we voor ultieme groei en blije klanten die uitblinken in hun (online) business. Samen is dan ook echt samen, waarbij ieder elkaar aanvult en versterkt vanuit zijn eigen expertise en elkaar elke dag een stukje beter maakt.

Ieder met zijn eigen expertise, allemaal met hetzelfde doel.

In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot digital marketing lead & operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.
Arjo de Wit, Digital Marketing Lead & Operational Lead

XSARUS Cultuur

We zijn trots op onze cultuur. Bij XSARUS sta jij als collega namelijk op één. Want wanneer je het beste uit jezelf kunt halen en happy bent in en op je werk, zijn onze klanten ook tevreden Wat kenmerkt XSARUS verder?

 • Nuchter
  Trots, maar bescheiden, goed in wat we doen. We zijn pragmatisch, realistisch en gebruiken ons gezond verstand. Dit alles in een omgeving waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.
 • Hecht
  Hechte relaties met elkaar. En met onze klanten. Dat is volgens ons de sleutel tot succes. Dat beschrijft de basis van onze bedrijfscultuur. Waarin we elkaar waarderen en met respect behandelen.
 • Flexibel
  Waarom snel schakelen belangrijk is? Omdat we weten dat het leven vol verrassingen zit. We bewegen dan ook graag met je mee. Zo bieden we flexibele werktijden, werken we hybride en wordt er crossteam met elkaar samengewerkt.
 • Doenersmentaliteit
  Uitdagingen, daar houden we van; samen zetten we de schouders eronder. We dagen je graag uit om jouw talenten te laten zien, nieuwe ideeën in te brengen en samen te gaan voor het beste resultaat!
Ook onderdeel worden van ons team?
Ontdek onze uitdagende vacatures
Met trots werken we voorAlle klanten
Lucardi
Eijerkamp
Norah
The Sting
Zusss
FonQ
WE Fashion
Sissy-Boy
Van Tilburg
Bugaboo
Voel je thuis bij XSARUS

Bij XSARUS creëren we een werkomgeving die open en toegankelijk is voor iedereen. Of je nu in ons kantoor in Middelharnis of in Rotterdam werkt, we streven naar een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Kijk binnen
Ruimte voor ontspanning

Bij XSARUS weten we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Daarom doen we er alles aan om het werken bij ons nóg leuker te maken. We willen dat iedereen elke dag met een glimlach naar het werk komt en zich gewaardeerd voelt.

Ontdek hoe