Bij XSARUS weten we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Met ons team, dat bestaat uit 95 enthousiaste collega’s, zorgen we voor groei en blije klanten die uitblinken in hun (online) business. Ieder met zijn eigen expertise, allemaal met hetzelfde doel. Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s? Je leest ze hier.

Aart: Accountmanager
"Ik krijg er energie van om de potentiële klant persoonlijk te leren kennen, hun problemen op te lossen en een mooie samenwerking te realiseren."
Alexander: Developer & Technical Architect
"Dankzij de vrijheid om nieuwe technologieën uit te zoeken en te introduceren, blijft mijn rol uitdagend."
Maarten: PIM Implementatie Consultant
"Ondanks dat XSARUS groeit, blijft er één ding onveranderd: we staan voor elkaar klaar. Op het werk én in persoonlijke situaties."
5 Jaar XSARUS door de ogen van Marvin
Lees het jubileum interview
Marvin de Reuver
Marvin de Reuver
Senior Accountmanager
Marco: Lead Developer
"Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat, ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt."
Marco: Lead Developer & Tech Lead
"Bij XSARUS heb ik mijn ideale mix gevonden: in mijn leidinggevende rol kan ik nog steeds dicht bij mijn passie blijven. En dat is programmeren."
Arjo: Digital Marketing & Operational Lead
"In mijn loopbaan bij XSARUS, van developer tot operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen."
12,5 Jaar XSARUS door de ogen van Jeroen
Lees het jubileum interview
Jeroen Timmers
Jeroen Timmers
Lead Developer