Deze klanten maken hun PIM-ambities waarAlle PIM cases
We Fashion
The Sting
Sissy-Boy
Sacha
Profuomo
Mitsubishi Chemical Group
Manfield
Lucardi
Koninklijke Paardekooper Group
Justrite
fonQ
Bugaboo
BDR Thermea Group
Barts
BBB cycling
Trust International
PIMPIM

Jouw PIM-uitdaging, onze expertise. We willen jouw organisatie écht leren kennen. De uitdagingen, behoeften en drijfveren tot in de kern begrijpen. Om zo tot de beste oplossingen te komen, voor jouw PIM-vraagstukken. En kijken breder dan dat. Doordat we al 24 jaar experts zijn in ons vakgebied, weten we wat werkt en wat niet.

Meer over ons
PIM
Onze PIM-partners
inriverContentservAkeneo

Bouw op onze PIM Masters

Eén single source of truth voor alle productinformatie. Een ideale situatie. Consistente, kwalitatieve productinformatie op alle verkoopkanalen, efficiënte workflows, snellere time-to-market, optimale klantervaringen. De kracht van een PIM-systeem. We hebben inmiddels al meer dan 65 organisaties geholpen met hun product informatie management uitdagingen. Met succes!

Van strategie tot implementatie

Als PIM Masters helpen we niet alleen met het implementeren van een PIM-systeem, maar denken we ook mee over de strategie. Elke organisatie is uniek, met eigen uitdagingen en doelen. En die kunnen behoorlijk complex zijn. Een goed doordachte PIM-strategie is daarom essentieel. We hebben vele voorbeelden gezien bij retailers, wholesalers, merkfabrikanten, B2B, B2C. Waar we uitdagingen hebben omgezet in succesverhalen.

Waarom XSARUS als jouw PIM-partner?

  • Meeste ervaring binnen de Benelux
  • Bewezen succesvolle aanpak
  • Dedicated PIM Masters met ervaren consultants en developers
  • Ervaring met verschillende PIM-software pakketten
PIM Masters