Hoe tof is het om te behoren tot de top van PIM-implementatiepartners in de Benelux? Onze PIM Masters hebben al meer dan 65 (internationale) bedrijven ondersteund bij hun PIM-uitdagingen. Met succes. En jij kunt daar onderdeel van zijn.

Ons Product Informatie Management team bestaat inmiddels uit meer dan 12 PIM Masters. De meerderheid van hen vervult de rol van PIM Implementatie Consultant.

Ook werken als Implementatie Consultant in ons team van PIM Masters?

Ons werk

Wat doen we dan, binnen het team van PIM Masters en als PIM Implementatie Consultant? Onze PIM Implementatie Consultants zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze (internationale) klanten bij het begrijpen, implementeren en optimaal gebruiken van een PIM-systeem. Meer weten over PIM? Klik hier!

De diversiteit maakt de functie van PIM Implementatie Consultant zo leuk. Mijn taak is onder andere om één van de standaard PIM-pakketten zo in te richten dat deze precies past bij het assortiment en de bedrijfsvoering van de klant. Die uitdaging ga ik graag aan.
Stijn Kievit, PIM Implementatie Consultant

Onze klanten

We bedienen een breed scala aan klanten, waaronder e-commercebedrijven, fabrikanten, groothandels, en multi-brand retailers. Zowel nationaal als internationaal en in scala aan verschillende sectoren. Regelmatige buitenlandse trips zijn dan ook onderdeel van het werk! Bekijk hier welke klanten al profiteren van onze PIM-expertise.

Onze partners

Onze PIM Masters implementeren drie verschillende pakketten: inriver, Akeneo en Contentserv. Als Implementatie Consultant ben je gespecialiseerd in één of meerdere van deze pakketten. Maar we gaan verder dan alleen de implementatie. Onze PIM Masters zijn experts in integraties en aanvullende technologieën en ontwikkelen samen met de klant de perfecte PIM-strategie.

Ook werken als PIM Implementatie Consultant?
Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in ons team van PIM Masters

Samen onderweg

Onze PIM Masters zijn onderdeel van XSARUS. En bij XSARUS geloven we in de kracht van samen. Er wordt niet alleen samengewerkt binnen het PIM team, maar ook cross-team, met onder andere developers en business consultants. Ontdek hier meer over het werken bij XSARUS!