E-commerce

E-commerce heeft de wereld fundamenteel veranderd. Traditionele waardeketens zijn niet meer wat ze waren. De voorheen duidelijk afgebakende rol van fabrikant, merk, groothandel en retailer wordt steeds minder duidelijk. De consument shopt waar hij wil en bij wie hij wil. Jarenlang hebben retailers met fysieke winkels klanten thuis willen bereiken met behulp van online oplossingen. Nu het leven zich compleet online lijkt af te spelen, zien we een omgekeerde beweging ontstaan: online is niet langer de klant thuis bereiken via een webshop. Online wordt de winkels in gebracht. Via touchscreens voor klanten, tablets voor medewerkers en vernieuwde applicaties die off- en online steeds verder met elkaar laten versmelten.

De uitdaging om deze online oplossingen optimaal samen te laten werken, de klant één beleving te geven én hiermee succesvol te zijn, is geen makkelijke opgave. XSARUS werkt samen met u aan een sterke en toekomstbestendige omnichannel e-commercestrategie, adviseert u over de beste (instore) e-commerceoplossingen én realiseert succesvolle e-businesstools, of het nu gaat om een business-to-business (B2B) of een business-to-consumers (B2C) omgeving. En dat doen we met passie middels het in-house ontwikkelde TableTop en het open source Magento 2 Commerce platform. 

Uiteraard zorgen wij dat de reeds door u gebruikte bedrijfssoftware op de juiste manier gekoppeld wordt op het e-commerceplatform: zie integratiemogelijkheden.