Heb je ook talloze documenten en systemen waar productinformatie wordt opgeslagen? Last van inconsistentie, versnipperingen foutgevoeligheid van data? Met behulp van de PIM-software van inriver wordt dit verleden tijd. Met inriver beheer je centraal, binnen één platform, grote hoeveelheden productinformatie. En XSARUS mag zichzelf Platinum Partner noemen.

Met de komst van het inriver PIM-systeem beheren wij alle productdata straks op één centrale plek; weg met alle losse Excel-bestanden. We verwachten hierdoor efficiënter te gaan werken en sneller te kunnen schakelen bij sales opportunities die zich voordoen.
Mark Monsma, Manager Operations bij BARTS

XSARUS & inriver

Van MKB tot enterprise organisaties. Van retailer tot fabrikant. Het gebruiksvriendelijke datamodel maakt inriver geschikt voor iedere branche, voor verschillende type organisaties. Tevreden klanten zoals Bugaboo, CHASIN', WE Fashion en Hendi, getuigen hiervan.

Meest ervaren inriver partner in de Benelux

De diversiteit aan branches waarin XSARUS inriver implementeert, heeft waardevolle ervaring opgeleverd. Met ruim 50 inriver implementaties achter de rug, hebben we binnen de Benelux verreweg de meeste ervaring. Ook is XSARUS’ CTO Bram Hoekman één van de tien internationale inriver Champions. Wat onze kennis en actieve betrokkenheid bij productontwikkeling van inriver onderstreept. Bovendien werd XSARUS drie keer uitgeroepen tot Partner of the Year.

Alexander
Demo aanvragen?
We laten je graag zien wat inriver PIM voor jou kan betekenen

XSARUS inriver Core

Al deze ervaring hebben we benut om de XSARUS inriver Core te ontwikkelen. Een toolbox vol oplossingen voor productverrijking en automatiseringen rondom productdata en integraties. Zo bieden we een kickstart voor je inriver implementatie.

The Sting
Productinformatie in controle met inriver PIM
Lees hier de case
XSARUS heeft laten zien dat ze beschikken over gigantisch veel ervaring in het PIM-domein. De consultants hebben naast de algemene PIM-ervaring veel kennis van het inriver product en de branche waarin wij opereren. Ze luisteren écht naar wat de business nodig heeft. Dat zorgt ervoor dat ze goede adviezen geven die ons vervolgens weer erg geholpen hebben bij het maken van bepaalde keuzes.
Michiel de Rooij, CIO CHASIN'

Onderscheidend vermogen van inriver PIM 

  • Gebruiksvriendelijk datamodel: de kracht van inriver is het gebruiksvriendelijke datamodel dat de acceptatie van het systeem laagdrempelig maakt.
  • Krachtige Remoting API: dit stelt je in staat om out-of-the box oplossingen te ontwikkelen die in de standaard core van inriver niet beschikbaar zijn. Hier komt de jarenlange development ervaring van XSARUS van pas.
  • Integratiemogelijkheden: er zijn enorm veel mogelijkheden in het ontwikkelen van flexibele, naadloze integraties met inriver.
  • Datamonitoring en kwaliteitsborging: inriver excelleert in het efficiënt beheren en borgen van datakwaliteit.

Inriver is continu bezig met verdere ontwikkeling van het product en biedt veel geavanceerde modules. Zoals Inriver Inspire, een innovatieve AI-toepassing die SEO-geoptimaliseerde beschrijvingen genereert met ChatGPT. Of Inriver Evaluate die analyses van productprestaties en toepasbare aanbevelingen biedt, om de kwaliteit van je productinformatie verder te verbeteren, conversies te verhogen en datagedreven omzetgroei te realiseren.

De complete inriver software, inclusief de extra modules zorgen ervoor dat je met alle PIM-gerelateerde vraagstukken bij XSARUS terecht kan. Eén oplossing. Eén partner.

Deze klanten gingen je voor:Bekijk alle PIM cases