Veel grote b2b- en b2c retailers en brands zetten Akeneo PIM succesvol in om omnichannel productervaringen te creëren. Voor de beste customer experience. Akeneo is al jaren één van de marktleiders op het gebied van open source Product Experience Management.

Akeneo PIM biedt een gebruiksvriendelijke, veilige en schaalbare omgeving. En bevat uitgebreide basisfunctionaliteiten voor het verzamelen, verrijken en publiceren van productinformatie en efficiënt distribueren naar alle verkoopkanalen. Als Gold Partner van Akeneo, weten we hoe essentieel dit systeem is voor organisaties met niet al te complexe productassortimenten, zoals fashion retailers en brands.

Demo aanvragen?
We laten je graag zien wat Akeneo PIM voor jou kan betekenen
Het resultaat mag er zijn. Het Akeneo PIM-systeem is stabiel, overzichtelijk en toekomstbestendig. We zien dat de energie die we erin hebben gestopt, zich ook uitbetaalt nu alle productinformatie op één centrale plek wordt beheerd. We kunnen veel meer waarde toevoegen aan een product in dezelfde tijd.
Elles van Rheenen – van Leeuwen, Business Development Manager bij Lucardi

XSARUS & Akeneo: een gouden partnerschap

Bij onder andere juweliersketen Lucardi implementeerden we Akeneo PIM. Dankzij deze stap is internationale groei voor Lucardi binnen handbereik. Het is eenvoudiger om nieuwe marketplaces bereiken en het assortiment uit te breiden. Gerealiseerd met onze bewezen, effectieve aanpak. Onze PIM Masters hebben al meerdere succesvolle Akeneo implementaties achter de rug en passen hun kennis en best practices graag toe op jouw PIM-vraagstuk.

Lucardi
Internationale groei binnen handbereik met Akeneo PIM
Lees case
Lucardi

Onderscheidend vermogen Akeneo

Wat Akeneo als PIM-systeem onderscheidend maakt:

  • Gebruiksvriendelijkheid: Akeneo PIM staat bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Zonder uitgebreide technische kennis kunnen gebruikers aan de slag met het systeem.
  • Extreem snelle API: dit zorgt voor een snelle gegevensuitwisseling tussen het PIM-systeem en aangrenzende platforms of systemen.
  • Open Source: ten opzichte van andere PIM-systemen heeft Akeneo een open source (on-prem) versie, waardoor het systeem ook toegankelijk is voor organisaties die de eerste stap willen zetten op het gebied van PIM.

Akeneo PIM edities

Als Gold Partner van Akeneo bieden we begeleiding in het kiezen van de juiste Akeneo PIM editie die past bij jouw fase of doelen: Community, Growth (SaaS) en Enterprise (SaaS/PaaS) Edition. De Enterprise editie bevat meer geavanceerde features als de Akeneo Onboarder, Akeneo Syndication en Akeneo Shared Catalogs.

Welke PIM-oplossing het meest geschikt is voor jou, is onder andere afhankelijk van de organisatie grootte en natuurlijk de ambities op PIM-gebied. Als jouw partner in succes, helpen we je graag meer te leren over de verschillen tussen de Akeneo PIM edities en vinden we samen de beste fit voor jou.