De ROI van het Voyado loyaliteitsprogramma

Wat levert een loyaliteitsprogramma op?

Onze partner Voyado biedt een compleet, strategisch loyaliteitsplatform voor retailers en brands dat is gebaseerd op klantdata en klantbeleving. Maar wat levert een loyaliteitsprogramma eigenlijk op? De ROI (return on investment) is één van de belangrijkste graadmeters om te bepalen of het budget juist wordt besteed. Het is belangrijk om te weten binnen welke tijdsperiode het programma zich terugverdient, wat wordt bereikt door het optimaliseren van de klantervaring en vergroten van de klantbinding.

Tips & tricks in Voyado eBook

Een loyaliteitsprogramma is zoveel meer dan punten sparen en klanten belonen. In een kort en bondig eBook van Voyado ‘’De ROI van het Voyado loyaliteitsprogramma’’, staan handige tips om de ROI te verhogen en manieren om actief prestaties te meten.

eBook downloaden

Interesse in Voyado?

Op zoek naar een passende oplossing om klantloyaliteit te verhogen? Onze consultants vertellen graag meer over de mogelijkheden in het Voyado platform. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.