Zorg als B2B-organisatie voor een unieke propositie, bied toegevoegde waarde en een optimale buyer journey. Om langdurige relaties op te bouwen.

Als B2B-organisatie word je vaak geconfronteerd met complexe besluitvormingsprocessen, lange verkoopcycli, omvangrijke systeemintegraties en veel concurrentie in bepaalde B2B-markten. Klanten die streven naar maximale waarde voor hun investering. Zorg voor een unieke propositie, bied toegevoegde waarde en een optimale buyer journey. Om langdurige relaties op te bouwen. Zullen we meedenken over de digitale uitdagingen die je ervaart? Over kansen die je écht niet onbenut kunt laten? Waar je in ieder geval op kunt rekenen: 24 jaar B2B-ervaring die we graag voor je inzetten.

We werken al meer dan tien jaar samen met XSARUS, ontwikkelden samen het eerste distributeursportaal en ze hebben ons ondersteund bij het integreren van onze systemen en het verhogen van efficiëntie. Door samen te werken met XSARUS als implementatiepartner kunnen wij rekenen op een grote hoeveelheid kennis, ook van ons productportfolio en hoe dit het best gemodelleerd kan worden.
Giselle Dirckx, Marketing Director bij Justrite
Een greep uit onze klantenBekijk klantcases
Hendi
Modernisering van IT-tools
Bekijk case
Hendi