XSARUS en OneRetail gaan samen verder

Paul Kieviet
Paul Kieviet
CEO
9 oktober 2023

XSARUS en OneRetail bundelen hun krachten om een uitgebreid dienstenaanbod te bieden aan organisaties die actief zijn in e-commerce en retail. Deze strategische samenwerking brengt techniek en commercie samen om organisaties te helpen bij het realiseren van hun digitale ambities.

Over XSARUS en OneRetail

XSARUS is één van de topspelers op het gebied van digital commerce. XSARUS biedt platformen en technische oplossingen voor e-commerce en retail. Deze oplossingen zijn vaak verbonden met belangrijke transformaties in de interne organisatie. Naast de implementatie van de juiste technologie en spraakmakende vernieuwingen aan de voorkant, draait het ook om de achterliggende teams en processen.

OneRetail is een boutique e-commerce adviesbureau met focus op de organisatie. OneRetail zorgt voor nieuwe energie in het e-commerceteam en brengt de strategie tot leven. De consultants van OneRetail halen het maximale uit het platform en introduceren slimmere werkwijzen. Of bieden tijdelijke versterking in drukke tijden.

XSARUS en OneRetail

De kracht van samen

De samenwerking tussen XSARUS en OneRetail bundelt een schat aan expertise, waardoor e-commerce organisaties kunnen profiteren van een breder scala aan oplossingen en ondersteuning. Advies en ondersteuning blijkt vaak van essentieel belang, zowel voor, tijdens als na implementatieprojecten. Tijdelijke versterking van het team met zowel kennis als capaciteit maakt het resultaat sneller en beter.

Onze samenwerking benut niet alleen de krachten van beide organisaties, ook onze bedrijfsculturen sluiten naadloos op elkaar aan. Dit draagt bij aan een nog betere dienstverlening en optimale resultaten voor onze klanten.
Paul Kieviet, CEO XSARUS