Spotler

Geavanceerde e-mail marketing automation

Spotler is software voor geavanceerde e-mail marketing automation. Het biedt functionaliteiten om het maximale uit je e-mail marketing te halen. Met Spotler is het mogelijk om zelf snel en eenvoudig nieuwsbrieven, automatische campagnes en landingspagina’s in te richten en overzichtelijke rapportages te maken.

Waarom Spotler? 

Succesvolle e-mail marketing is meer dan alleen het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Spotler biedt uitgebreide toepassingsmogelijkheden om met de doelgroep te communiceren.

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en kan onder andere gebruikt worden door communicatie-professionals voor het regelmatig versturen van mailings, maar ook door doorgewinterde e-mail marketeers voor het inrichten van automatische campagnes.

Spotler kan geïntegreerd worden met veel bekende CRM-systemen, webshop-software en customer data platformen. Door real-time synchronisatie van data, worden segmentaties en personalisatie nog gerichter en de communicatie nog relevanter. Hierdoor verbetert de conversie en daarmee dus ook de Return on investment van de inzet van de e-mailmarketingsoftware.

Spotler kenmerken:

  • Uitbereide begeleiding
  • Consistent en overzichtelijk
  • Integreren met veel bekende CRM-systemen, webshopsoftware en customer data platformen
  • Volledig AVG compliant
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel automation-mogelijkheden
  • Keuze uit meerdere edities

Meer weten over Spotler?

Op een professionele manier communiceren met klanten. Onze consultants denken graag mee over de toevoeging of optimalisatie van een e-mail marketing automation tool als Spotler in het bestaande e-commerce landschap. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.