Video: headless gaan in een multibrand, omnichannel en crossborder omgeving

Termeer Groep: Sacha, Manfield en Sissy-Boy

De Termeer Groep, eigenaar van de merken Sacha, Manfield en Sissy-Boy, heeft dit jaar besloten om headless te gaan met hun e-commerceplatform. Wat waren de triggers? Hoe selecteer je een passende oplossing? Wat betekent dit vervolgens voor de interne organisatie en dan in het bijzonder de IT-afdeling? En hoe ga je om met maatwerk per merk, land en kanaal?

Verschenen op Emerce.nl

Dit en meer komt ter sprake in de video die op 3 november 2022 is gepubliceerd op Emerce.nl. In het interview onder leiding van host Ronald ter Voert geven Bram Hoekman (CTO bij XSARUS) en Tanja van de Sande (Product Owner bij de Termeer Groep) antwoord op al deze vragen. Ze vertellen welke overwegingen de Termeer Groep heeft gemaakt in de keuze voor een headless opzet. Luister en leer van de reis die ze maken op weg naar een nieuw platform.

De video is na registratie hier gratis te bekijken.

De samenwerking tussen de Termeer Groep en XSARUS bestaat al ruim zeven jaar. Naast de maatwerk ontwikkeling van de webshops van Sacha, Manfield en Sissy-Boy is XSARUS bij de Termeer Groep actief als partner op het gebied van Product Informatie Management.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.