XSARUS opent tweede vestiging

Nieuwe locatie in Rotterdam

In het tweede kwartaal van 2019 opent XSARUS een nieuwe vestiging. In de dynamische stad Rotterdam vestigen we ons in de Delftse Poort aan het Weena.

Paul Kieviet, CEO:
“De constante groei die we met XSARUS doormaken heeft ervoor gezorgd dat we ons al enige tijd oriënteren op de mogelijkheden voor uitbreiding. Daarbij speelt niet alleen huisvesting een rol, ook een betere bereikbaarheid voor onze klanten en partners is hierbij van belang. Door ons naast de bestaande vestiging in Middelharnis ook te vestigen in Rotterdam kunnen we optimaal samenwerken en hebben we de ruimte om nog verder te groeien.”

De nieuwe vestiging van XSARUS zal per 1 mei operationeel zijn en is een verlengstuk van het huidige kantoor in Middelharnis.

Door ons naast de bestaande vestiging in Middelharnis ook te vestigen in Rotterdam kunnen we optimaal samenwerken en hebben we de ruimte om nog verder te groeien.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.