XSARUS verzorgt sessie met Termeer Groep op Emerce Fashion

donderdag 22 september

Op donderdag 22 september 2022 vindt Emerce Fashion plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Onze CTO Bram Hoekman betreedt samen met Tanja van de Sande van de Termeer Groep het podium.

Sessie: Vijf redenen waarom de Termeer Groep (Sacha, Manfield, Sissy-Boy) kiest voor een headless e-commerceplatform

De Termeer Groep beslaat drie prachtige merken: Sissy-Boy, Sacha en Manfield. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de schoenenwereld met het merk Sacha. Sinds 2016 maakt ook Manfield onderdeel uit van het familiebedrijf en in 2019 is ook het mode- en lifestylemerk Sissy-Boy toegevoegd. De Termeer Groep is inmiddels uitgegroeid tot een Europese multinational met in totaal 150 winkels verspreid over drie landen.

Op dit moment staat de Termeer Groep voor de vernieuwing van hun e-commerceomgeving. Welke overwegingen speelden mee in hun keuze voor een headless opzet? Luister en leer van de reis die ze maken op weg naar een nieuw platform.

XSARUS en Termeer Groep op Emerce Fashion


Vrijdag 22 september, 12:00 uur
IJ zaal, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Bekijk event website

Over Emerce Fashion

Emerce Fashion is elk jaar dé bijeenkomst voor decision makers en professionals in digital, marketing en e-commerce bij fashion brands, retailers en pure players. Het programma en netwerk van vakgenoten nemen je mee in de belangrijkste topics, die jouw werk als professional in de digital fashion business versnellen.

Aanwezig zijn?

We hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar voor onze relaties. Interesse? Vul onderstaand formulier in.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.