Werken bij XSARUS

Bij XSARUS werken betekent gewaardeerd worden, jezelf ontwikkelen en werken aan heel mooie projecten, binnen een fijne bedrijfscultuur. Uitgeroepen tot Beste internetbureau van Nederland (Management Team, 2019), nummer 2 in Beste e-commercebureaus van Nederland (Emerce 2018-2021) en nummer 3 in Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling (Satisaction, 2019-2020).

Actuele vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder onze actuele vacatures. Niet gevonden wat je zocht? Stuur een open sollicitatie aan hr@xsarus.nl. Weten hoe het is om bij XSARUS te werken? Bekijk de video.

Persoonlijke verhalen

Onze collega's Alexander, Marco en Arjo werken alledrie al meer dan 10 jaar bij XSARUS en hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Alexander

Alexander

Senior Developer & Technical Architect

‘’Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik kan inspelen op de innovatie die gaande is op het gebied van headless commerce architectuur en mezelf kan verdiepen in performance vraagstukken en nieuwe tools en technologieën.’’

Lees zijn verhaal
Marco

Marco

Lead Developer

‘’Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.’’

Lees zijn verhaal
Arjo

Arjo

Digital Marketing Lead & Operational Lead

''In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot digital marketing lead & operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.''

Lees zijn verhaal

Werken aan jezelf

Ben je op zoek naar uitdaging in je werk en wil je graag groeien in je carrière? Dan ben je bij XSARUS aan het juiste adres. Want werken bij XSARUS betekent dat je niet alleen werkt voor onze klanten, maar ook aan jezelf. Daar helpen we bij door handige middelen ter beschikking te stellen.

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Bekijk video

Bekijk wat collega's zeggen over werken bij XSARUS:

Werken bij XSARUS | XSARUS Digital Commerce

Wat kun je verwachten?

Naast een uitdagende rol binnen één van de beste e-commercebureaus van Nederland bieden we je uiteraard een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een reiskostenvergoeding of leasebudget en een pensioenregeling) en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de XSARUS Academy. Binnen onze informele werksfeer waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn, bepaal je dankzij onze flexibele werktijden zelf hoe laat je je werkdag begint, hebben we een thuiswerkregeling en geniet je elke dag van een verzorgde lunch. Daarnaast is er binnen XSARUS volop ruimte voor ontspanning in de vorm van sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfs- en teamuitjes. Gratis gebruik maken van de sportschool om de hoek hoort daar ook bij. Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis en Rotterdam? Bekijk deze video.

Ervaar de sfeer

Het XSARUS' zomeruitje is altijd één van de hoogtepunten van het jaar:

XSARUS zomeruitje | 16 juni 2023

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.