Werken bij XSARUS

In 2000 begonnen met drie man, uitgegroeid tot commerce solution specialist met een ervaren team van 75 collega’s en met een nummer 2 positie in de Emerce 100 beste e-commercebureaus van Nederland. Ook onderdeel uitmaken van dit succesvolle team?

Ben je op zoek naar uitdaging in je werk en wil je graag groeien in je carrière? Dan ben je bij XSARUS aan het juiste adres. Want werken bij XSARUS betekent dat je niet alleen werkt voor onze klanten, maar ook aan jezelf. Daar helpen we bij door handige middelen ter beschikking te stellen.

Waarom XSARUS?

De voordelen van werken bij XSARUS

Lees meer

Werken bij XSARUS betekent vooroplopen in development. Bij de nummer 2 van beste commercebureaus in Nederland horen. Onze klanten helpen succesvol te zijn.

Werken bij XSARUS betekent vooroplopen in e-development. Bij de nummer 2 van beste e-commercebureaus in Nederland horen. Onze klanten helpen succesvol te zijn. Maar vooral jezelf ontwikkelen. Daarnaast zijn de ‘vanzelfsprekende’ randvoorwaarden uiteraard ook gewoon goed geregeld. Elke dag wordt de lunch voor je klaargemaakt, je kunt gebruikmaken van de flexibele werktijden, je kunt gratis naar de sportschool en er is ruimte voor ontspanning.

Dus waarom zou je nog twijfelen? Bekijk jouw carrièremogelijkheden binnen XSARUS:

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.