Werken bij XSARUS

Bij XSARUS werken betekent gewaardeerd worden, jezelf ontwikkelen en werken aan heel mooie projecten, binnen een fijne bedrijfscultuur. Onlangs uitgeroepen tot Beste internetbureau van Nederland (Management Team, 2019), nummer 2 in Beste e-commercebureaus van Nederland (Emerce, 2018 & 2019) en nummer 3 in Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling (Satisaction, 2019).

Ben je op zoek naar uitdaging in je werk en wil je graag groeien in je carrière? Dan ben je bij XSARUS aan het juiste adres. Want werken bij XSARUS betekent dat je niet alleen werkt voor onze klanten, maar ook aan jezelf. Daar helpen we bij door handige middelen ter beschikking te stellen.

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Wat kun je verwachten van werken bij XSARUS?

Naast een uitdagende rol binnen één van de beste e-commercebureaus van Nederland bieden we je uiteraard een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een reiskostenvergoeding of leasebudget en een pensioenregeling) en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen onze informele werksfeer waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn bepaal je dankzij onze flexibele werktijden zelf hoe laat je je werkdag begint en geniet je elke dag van een verzorgde lunch. Daarnaast is er binnen XSARUS volop ruimte voor ontspanning in de vorm van sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfs- en teamuitjes. Gratis gebruik maken van de sportschool om de hoek hoort daar ook bij.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.