Medior PHP Developer

32-40 uur

Meer uitdaging in je development werkzaamheden en groeien in je carrière? Bij XSARUS werken we aan technisch hoogstaande omgevingen voor toonaangevende e-commerce bedrijven. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Kom developen bij XSARUS. Wij zoeken medior PHP Developers voor onze vestigingen in Middelharnis en Rotterdam.

Als Medior PHP Developer bij XSARUS draag je bij aan het verwezenlijken van omnichannel e-commerce (Shopware, Adobe Commerce en Magento Open Source) op het hoogste niveau en werk je in een klantcentrisch team. Elk team bestaat uit circa 10 collega’s (front- en backend developers, E-commerce Consultant, OPS Lead en Tech Lead).

Lijkt het je uitdagend om te werken aan een mix van native Adobe Commerce, Magento Open Source en Shopware projecten of een headless omgeving? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt maatwerkoplossingen voor onze (internationale) klanten, m.b.v. frameworks als Symfony, Adobe Commerce en Magento Open Source
 • Je zet robuuste datastructuren op in MySQL en Elasticsearch
 • Je werkt mee aan API’s voor onze headless frontends met NUXT/ VueJS en GraphQL
 • Je bent bezig met het agile doorontwikkelen van bestaande customer code-base, maar verleent ook ticket-based support
 • Je test en documenteert gekozen oplossingen in samenwerking met de Lead Developer
 • Je houdt je kennis up-to-date door relevante trainingen te volgen en certificeringen te behalen (Magento, Shopware, MySQL, PHP)
 • Je levert een bijdrage aan de coaching van junior developers

Wat breng je ons? 

Natuurlijk heb je passie voor en kennis van techniek en softwareontwikkeling. Je hebt jezelf ontwikkeld als developer en wilt de volgende stap zetten in jouw carrière door jezelf inhoudelijk uit te dagen en (meer) kennis te vergaren binnen het e-commerce domein. Als medior developer lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van kwalitatief goede software bij onze klanten.

Je hebt een relevante hbo-of wo-opleiding afgerond en minimaal 3 jaar werkervaring. Naast een sterk analytisch denkvermogen ben je in staat om zelfstandig te werken, heb je affiniteit met Agile/scrum en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
 • Werken aan technisch hoogstaande projecten voor bekende retailers en brands
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden op technisch en persoonlijk vlak:
  o   Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak, waarbij je mag werken op een besturingssysteem naar keuze (Ubuntu, Mac, Windows) met een ontwikkelomgeving via Docker
 • Een prettige werkplek waar je écht jezelf kunt zijn en we voor elkaar klaarstaan
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding per km (of OV-vergoeding)
 • Flexibele werktijden
 • Dagelijks wordt er een volledig verzorgde lunch klaargemaakt en lunchen we gezellig samen
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen, zoals: Demo Day, pizzasessies, volleybaltoernooi en wielertoertocht
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes, zoals: VR-gamen, het klimbos en strandactiviteiten 

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma’s binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega’s waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruit ziet. Benieuwd waar jouw collega’s in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS.

We zijn een warm bedrijf, waar we elkaar horen en zien. Tevreden klanten en medewerkers, daar doen we het uiteindelijk voor. Een gevleugelde uitspraak bij XSARUS is inmiddels: we zijn samen onderweg. We bereiken onze doelen echt met elkaar.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 95 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 23 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce (2021). XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis en Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met een aantal van de development collega's:

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Bekijk de video

Developer bij XSARUS | Vacature

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.