Allround System Administrator

24-32 uur

Als System Administrator bij XSARUS draag je zorg voor een soepele werking van de infrastructuur voor klanten en medewerkers. Lijkt dit jou een uitdaging? Kom dan ons team versterken in Middelharnis (regio Rotterdam).

Wij zoeken ter vervanging een allround System Administrator. Bij XSARUS maken we gebruik van diverse state-of-the-art technologie en (cloud-)platforms welke de nodige aandacht vereisen. In deze functie draag je zorg voor een soepele werking van de infrastructuur voor klanten en medewerkers. We zoeken iemand die zich goed kan bewegen in nieuwe oplossingen, maar zich ook inzet voor onderhoud van bestaande systemen.

Het speelveld waarin je opereert bevat de netwerkinfrastructuur van onze twee vestigingen, firewalls en VPN (Fortigate, Ubiquiti), de hardware waarmee de collega’s werken (Windows, Ubuntu en MacOS), netwerkkoppelingen met klantnetwerken (Fortigate), Microsoft 365 en Azure. Voor onze klanten werken we primair met Linux servers in een cloud-omgeving. Je directe collega’s zijn hosting engineers; over en weer helpen jullie elkaar met taken en zorgen voor goed functionerende omgevingen.

We begrijpen heel goed dat geen enkele kandidaat alles al kan of weet, daarom zoeken we met name iemand met een brede basiskennis en daarbij een pragmatische, lerende inslag.

Wat ga je doen?

 • Implementeren en onderhouden van de eigen XSARUS IT-omgeving op beide kantoorlocaties (netwerkapparatuur en configuratie, werkplek uitrol; Fortigate, Ubiquiti, Intune, 3CX)
 • Beheer van Active Directory, Microsoft 365, Azure tenants
 • Technisch applicatiebeheer van overige productiviteitssoftware
 • Eerstelijns support voor XSARUS-collega’s met hard- en software gerelateerde issues.
 • Schakelen met hosting engineers en architecten in het team voor naadloze aansluiting van de eigen IT-omgeving op de klantplatforms. Je begeeft je hiermee ook op het Linux-terrein.
 • Mee implementeren van klantomgevingen waaronder netwerkkoppelingen en VPN
 • Het uitwerken van plannen voor o.a. migraties en upgrades met aandacht voor risico’s
 • Het uitwerken van technische details en het opstellen van een ontwerp
 • Contacten onderhouden met leveranciers van soft- en hardware.

Wat breng je ons?

Als systeembeheerder ben je hulpvaardig, stressbestendig en een echte teamplayer. Je bent adaptief en hebt een flexibele instelling. Je hebt bij voorkeur minstens 3 jaar soortgelijke werkervaring en je basis is gelegd door minimaal een relevante MBO-opleiding of certificaten. Hoewel de werkzaamheden doordeweeks zullen plaatsvinden vind je het geen probleem om eens een issue op te pakken in avond- of weekenduren.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden op technisch en persoonlijk vlak:
  o    Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
  o    Onbeperkt werken aan persoonlijke ontwikkeling met online en klassikale trainingen van New Heroes
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding per km
 • Flexibele werktijden
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma’s binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega’s waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruit ziet. Benieuwd waar jouw collega’s in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de jaarlijkse XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 80 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 22 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 (2021) in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis in Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met jouw nieuwe teamgenoten:

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.