Technisch Marketing Consultant

32-40 uur

Krijg jij energie van het werken met data en het toepassen van jouw kennis binnen de e-commerce branche? Ben jij altijd up-to-date op het gebied van trends en ontwikkelingen binnen digital marketing en (nieuwe) technologie? Wellicht ben je nu werkzaam als consultant, technisch marketeer of dataspecialist en toe aan een vervolgstap. Lijkt het jou uitdagend om jouw (technische) marketing skills te combineren met een adviserende rol richting klanten en collega’s? XSARUS zoekt een gedreven Technisch Marketing Consultant. Locatie: Middelharnis (regio Rotterdam).

Als Technisch Marketing Consultant ben je werkzaam in ons Digital Marketing team, bestaande uit 15 collega’s. Je gaat aan de slag binnen het digital marketing en datadomein dat sterk groeiende is. Dit betreft dan ook een nieuwe functie.

Je hebt een essentiële rol binnen de specialisaties data, personalisatie en marketing automation, die belangrijke pijlers vormen. Je krijgt de kans om samen te werken met gave klanten, zoals Bomont, Dille & Kamille, Eijerkamp, Sacha en Sissy-Boy.

Wat ga je doen?

 • Jij bent de expert die dagelijks bezig is met het zelfstandig inrichten, integreren en doorontwikkelen van marketing tooling (CDP, ESP, GTM, BI en data tooling).
 • Je geeft strategisch advies over de verbetering en inrichting van het marketing technologie landschap en zet beschikbare data om in concrete acties.
 • Je begeleidt en coacht je collega’s binnen het digital marketing en datadomein, vanuit jouw specialisme.
 • Je ondersteunt, adviseert en traint klanten over marketing tooling en data.
 • Je hebt een belangrijke rol in het bedenken van nieuwe initiatieven om tooling en data in te zetten en volgt daarbij alle ontwikkelingen en trends op de voet.

Wat breng je ons?

 • Wanneer er wordt gesproken over digital marketing, data, marketing technologie, en/of e-commerce, ga jij ‘aan’. Oftewel: jij hebt passie voor het vak!
 • Complexe vraagstukken? Die weet jij goed te analyseren en vervolgens succesvol op te lossen.
 • JavaScript, HTML en CSS zijn voor jou bekende programmeertalen. Daarnaast heb je ervaring met diverse marketingtools.
 • Met jouw scherpe analytische inzichten en creatieve geest breng je innovatieve strategieën tot leven. Je haalt ook energie uit het samenwerken met collega’s om de beste resultaten te behalen.
 • Je bent geen onbekende in het vak en neemt een goed gevulde rugzak aan werkervaring mee (>5 jaar).

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak
  o    Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Dagelijks wordt er een volledig verzorgde lunch klaargemaakt en lunchen we gezellig samen
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen, zoals: Demo Day, pizzasessies, volleybaltoernooi en wielertoertocht
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes, zoals: VR-gamen, het klimbos en strandactiviteiten

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma’s binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega’s waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruitziet. Benieuwd waar jouw collega’s in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS of lees het verhaal van Arjo en de carrièrevlucht die hij binnen XSARUS heeft gemaakt.

Werken bij XSARUS betekent bijdragen aan resultaat, kwaliteit en doelen van onze klanten in een prettige en collegiale setting.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 95 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 23 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 (2021) in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis en Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met jouw nieuwe teamgenoten:

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.