Waarom XSARUS?

De voordelen van werken bij XSARUS

Vanaf het eerste uur zijn de drie grondleggers (Paul, Daniel en Bram) nauw betrokken bij XSARUS. Zij vormen de fundering die onder de XSARUS-propositie en -bedrijfsvoering ligt. Deze constante factor zorgt voor rust en gecontroleerde groei. 

Teams

De medewerkers van XSARUS zijn verdeeld over meerdere Development teams, een PIM (product informatie management) team, een Data Driven Marketing team, een Service & Infra team, een Frontoffice team en een Backoffice team. De development teams staan allen onder leiding van een Tech Lead en een Operations Lead en werken klantcentrisch en multidisciplinair. Zo blijven werkzaamheden van een klant veelal binnen één team, waardoor kennis van en over de klant optimaal ingezet kan worden en de lijntjes kort blijven. Dit resulteert in een fijne en snelle samenwerking onderling en met onze klanten. Wij gaan voor échte samenwerking.

Persoonlijke ontwikkeling

Dat we houden van technologisch hoogstaande oplossingen is geen geheim. Techniek staat bij ons voorop. Wat we doen, doen we goed. En daar zijn we trots op. Om ons niveau op peil te houden hebben we verschillende initiatieven ontwikkeld. Zo is er een XSARUS Academy waarbinnen opleidingen, demo’s, kennissessies en werkbezoeken georganiseerd worden. Het sparren over nieuwe technieken, platforms, frameworks en tools gebeurt maandelijks in onze TechRadar groep en het naar een hoger niveau brengen van specifieke vakinhoudelijke competenties gebeurt binnen de cross-team competence groups.

New Heroes: onbeperkt online trainingen volgen

Binnen XSARUS hebben onze medewerkers onbeperkt toegang tot meer dan 130 trainingen via het online platform New Heroes. Trainingen die écht zijn gericht op mentale innovatie en het beste uit jezelf halen. Van persoonlijke effectiviteit en sociale vaardigheden tot vitaliteit & veerkracht en teamontwikkeling & leiderschap. Ook kunnen er twee keer per jaar klassikale traingingen worden gevolgd.

Werkomgeving

Binnen XSARUS heerst een nuchtere werksfeer, waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn. Naast de schat aan mogelijkheden om door te groeien en continu jezelf te kunnen blijven ontwikkelen, werk je in een prachtig nieuw pand in het rustige Middelharnis. Je auto parkeer je hier altijd gratis voor de deur.

Liever aan de slag op ons kantoor in Rotterdam? Dat kan! XSARUS is daar gevestigd in de Delftse Poort (verdieping 37), in hartje van Rotterdam en direct naast Rotterdam Centraal. Bekijk de vacatures voor Rotterdam.

Van bezoekers die we in Middelharnis ontvangen horen we vaak: "Het is net alsof je een modern woonhuis binnenloopt." Die sfeer hebben we bewust gecreëerd. Omdat iedereen die bij XSARUS komt, zich thuis moet voelen. Een strak ingericht pand met zeer ruime en rustige werkplekken, een gezellige kantine en zelfs een douchevoorziening (handig als je op de fiets komt of tussen de middag wilt gaan sporten). Daarnaast geniet je bij ons elke werkdag van een gratis en geheel verzorgde lunch én kun je na je werkdag aan het einde van de straat naar de sportschool (op onze kosten!).

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis in Rotterdam? Bekijk deze video.

Waar we trots op zijn

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk. Want zonder tevreden medewerkers kunnen we nooit de resultaten en de kwaliteit behalen die we nastreven. We bieden medewerkers de ruimte zichzelf te zijn binnen XSARUS, zichzelf te ontwikkelen in hun eigen vakgebied en dingen te doen die ze leuk vinden. We zijn er dan ook erg trots op dat dit ook gezien wordt.

prijzenkast

Ruimte voor ontspanning

Medewerkers zijn voor ons heel belangrijk, dus is er genoeg aandacht om het werken bij XSARUS nog nét iets leuker te maken. Zo wordt elke dag de lunch voor je geregeld, kun je een potje tafelvoetbal spelen met je collega’s, FIFA-en op de Xbox, een pijltje gooien op ons dartbord, een drankje doen tijdens de wekelijkse VrijMiBo of de maandelijkse VrijMiBo XL, regelen we leuke team- en bedrijfsuitjes én kun je elke dag gratis sporten bij de sportschool bij ons om de hoek.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.