Norah

Grip op order management met TableTop

Het snelgroeiende damesmodemerk Norah is met meer dan 90 winkels goed vertegenwoordigd in de Nederlandse en Belgische winkelstraten. De retailer lanceert wekelijks nieuwe collecties voor vrouwen, lopend van maat 36 t/m 48. Norah’s kracht: het persoonlijke en toegankelijke karakter en het bieden van modeadvies en inspiratie. Het e-commerce platform is naast de fysieke winkels een essentieel verkoopkanaal voor Norah. Om die reden is de webshop compleet vernieuwd. Norah is meer dan tevreden met het splinternieuwe Shopware e-commerce platform. Dit heeft de naadloze omnichannel winkelervaring voor klanten versterkt.

Ook TableTop Order Management heeft hierin een groot aandeel. Dankzij het door XSARUS ontwikkelde order management systeem, heeft Norah grip op het order management proces. Norah gaat efficiënter te werk en de online- en offline verbinding is verder geoptimaliseerd.

XSARUS heeft zich bewezen als een flexibele partner die graag meedenkt over het stroomlijnen van het platform en onze processen.

Norah

Real-time inzicht in voorraad

Norah heeft nu een integraal en betrouwbaar beeld van de voorraad op alle voorraadlocaties zoals het centrale magazijn en de fysieke winkels. Waar voorheen de voorraad slechts een aantal keer per dag werd bijgewerkt, is deze nu real-time inzichtelijk. Ook klanten van Norah hebben op de webshop inzicht in de voorraad per fysieke winkel.

TableTop Order Management zorgt ervoor dat alle orders samenkomen op één centrale plaats waar ze gevalideerd worden. Alle fases van het order- en afhandelingsproces zijn inzichtelijk. Doet zich ergens in het proces een probleem voor? Dan kunnen medewerkers van Norah dit snel verhelpen.

Click & Collect

Webshopbezoekers kunnen dankzij Click & Collect hun bestelling eenvoudig in de winkel afhalen en zo verzendkosten besparen. Winkelmedewerkers beschikken over handscanners waar een app op draait; deze techniek is met elkaar geïntegreerd. Zo kunnen de medewerkers zien welke pakketten worden verwacht en opgehaald. Door middel van ingebouwde controles is de foutgevoeligheid minimaal. Click & Collect levert een extra contactmoment op met de klant in de winkel. Een mooie up- of cross-sell kans die de winkelmedewerker kan benutten.

Dankzij TableTop Order Management hebben wij een duidelijker én real-time inzicht in onze voorraden en levertijden. En dit kunnen wij onze online bezoekers nu óók tonen.

Norah

Leverbelofte nakomen

Dankzij het order management systeem kan Norah levertijden beter aansturen. Zo kunnen klanten rekenen op een betrouwbare leverbelofte. De slimme technologie houdt rekening met rijroutes, cutoff tijden en biedt alternatieven​. Ook worden openingstijden en feestdagen hierin meegenomen. De levering voldoet bijna altijd aan de verwachting. Goed voor de klanttevredenheid. TableTop is geïntegreerd met de email verzendpartij van Norah om klanten op de hoogte te houden van hun orderstatus.

TableTop Order Management gaat ons helpen om onze bezoekers zo duidelijk mogelijk te informeren, ongeacht via welk kanaal zij een aankoop doen.

TableTop leverbelofte

Omnichannel ambities

Klanten van Norah hebben dankzij TableTop Order Management een naadloze ervaring tussen on- en offline winkelen. Voor Norah is het een grote efficiëntieverbetering. Een bijkomend voordeel is dat het order management systeem steeds verder kan worden uitgebouwd met andere TableTop oplossingen. Kortom: TableTop groeit mee met Norah’s omnichannel ambities.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.