Dille & Kamille on stage tijdens Shopping Today

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
21 september 2023

Maykel Willemsen, E-commerce Manager bij Dille & Kamille, gaat het podium op tijdens Shopping Today met zijn inspirerende verhaal: 'Dingen die ertoe doen'. Een aanrader om deze sessie bij te wonen. Het jaarlijkse e-commerce event vindt plaats op donderdag 12 oktober in DeFabrique in Utrecht. XSARUS is erbij! We spreken je graag op onze stand.

Thema: duurzaamheid

E-commerce is groeiend maar het moet duurzamer met meer respect en aandacht voor de natuur. Op inspirerende wijze word je meegenomen in de evolutie van de Dille & Kamille webwinkel en de keuzes die zij dagelijks maken om mensen te inspireren om bewust, onthaast en duurzaam te leven.

Slow e-commerce

Green Friday, duurzame bezorgmethodes en Dille & Kamille's eigen e-commerce benadering met duurzaamheid in de hoofdrol; het hoort allemaal bij slow e-commerce.

Zet in je agenda en mis het niet

Wanneer: 12 oktober, 13.00 - 13.30 uur
Waar: Magazijn, DeFabrique

Dille & Kamille
Duurzaam & krachtig partnership sinds 2010
Lees case

Spreker Maykel Willemsen

Maykel is als E-commerce Manager eindverantwoordelijk voor alles wat met e-commerce te maken heeft binnen Dille & Kamille. Hij vertelt graag inspirerende verhalen over e-commerce en het merk Dille & Kamille. Inspiratie haalt hij zelf uit zijn gezin en de natuur.

Over Shopping Today

Shopping Today is het grootste e-commerce kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1400 professionals uit de branche samen. Woon inspirerende keynotes en kennissessies bij en maak gebruik van de vele netwerkmogelijkheden. Als je bij wilt blijven in de snel ontwikkelende e-commerce sector, is een bezoek aan Shopping Today zeker de moeite waard.