Online woonboulevard fonQ kiest voor XSARUS

Marvin de Reuver
Marvin de Reuver
Senior Accountmanager
16 augustus 2021

Online platform fonQ kiest XSARUS als partner voor de implementatie van het Contentserv PIM-systeem

fonQ is al meer dan 15 jaar actief in Nederland en België. Hun missie: mensen inspireren en helpen een thuis te creëren waar ze trots op zijn. Door het online aanbieden van een groot en uniek assortiment, keuzehulp en excellente service is fonQ ervan overtuigd het winkelen in home & living gemakkelijk en leuk te kunnen maken. fonQ is een groeiende organisatie die inmiddels ruim 250 medewerkers telt en een interessante groeifase doormaakt, waarin ‘schalen’ en professionaliseren centraal staan.

PIM als fundament voor groeiambitie

De groeiambitie die fonQ voor de komende jaren heeft, vraagt om een stabiel PIM-systeem. Een PIM-systeem dat voldoende functionaliteit, een goede performance én voldoende schaalmogelijkheden biedt. Zo moeten toekomstige, nieuw aan te sluiten applicaties en systemen aan het nieuwe PIM-systeem toegevoegd kunnen worden en moet de PIM-oplossing de gewenste groei in het productassortiment aankunnen.

We zijn erg trots dat fonQ XSARUS heeft gekozen om de PIM-software van Contentserv te implementeren.

Een belangrijke eigenschap van Contentserv is de mogelijkheid tot enorm uitgebreide en flexibele datamodellering

Keuze voor PIM-systeem van Contentserv

Reden voor fonQ om te kiezen voor Contentserv is omdat de PIM-oplossing van Contentserv het beste aansluit op de functionele wensen die fonQ heeft met betrekking tot een PIM-systeem en meekan met de groeiambities van fonQ. Naast dat Contentserv uiteraard beschikt over eigenschappen voor het verzamelen, verrijken en publiceren van productdata, de mogelijkheid om datakwaliteit te waarborgen en het kunnen managen van workflows, is een belangrijke eigenschap van Contentserv de enorm uitgebreide en flexibele datamodelleringsmogelijkheid.

XSARUS als ervaren implementatiepartner

Omdat XSARUS beschikt over een dedicated PIM-team met ervaren consultants dat al meermaals dergelijke grote Contentserv implementaties met succes heeft volbracht, was voor fonQ de keuze voor XSARUS snel gemaakt. Het team van PIM-consultants binnen XSARUS staat in de startblokken om te starten aan deze nieuwe, uitdagende klus!

Hyva
Productinformatiemanagement proces van Hyva wereldwijd in beweging
Bekijk deze case