Succesvolle eerste editie van XSARUS Quality Time

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
7 november 2022

Op 3 november 2022 zijn onze klanten, XSARUS-professionals en technology partners aan boord gestapt van de SS Rotterdam voor de eerste editie van XSARUS Quality Time. Dit klantevent stond volledig in het teken van inhoud, inspiratie en netwerken. Met ruim 120 aanwezigen kijken we terug op een mooi event met goede opkomst.

Gevarieerd programma met focus op netwerken

Dit concept met bewuste focus op netwerken, is positief ontvangen. Er was ruimte om écht met elkaar in gesprek te gaan, nieuwe connecties te maken en bestaande relaties te versterken. Onze CEO Paul Kieviet en CTO Bram Hoekman stonden op het podium met een inspirerende presentatie: Pleidooi voor IMPACT, waarbij ze dit woord een nieuwe betekenis gaven. Ook zijn er diverse rondetafelgesprekken gehost door XSARUS-professionals en speeddates georganiseerd om kennis en ervaring met elkaar te delen.

De afsluiter van het inhoudelijke programma lag in handen van illusionist Jan Reinder, MagicMinded. Met zijn interactieve act heeft hij onze hersenen soms behoorlijk laten kraken. We hebben er met plezier over nagepraat tijdens de netwerkborrel en walking dinner.

Bekijk de aftermovie