Van Tilburg geeft sessie op Emerce E-commerce Live!

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
20 mei 2024

Op woensdag 5 juni 2024 staat onze klant Van Tilburg Mode & Sport op het podium tijdens Emerce E-commerce Live! Marina Schoenmakers (E-commerce Manager bij Van Tilburg) en Erwin Zwijgers (Programmamanager bij Van Tilburg) nemen je mee in hun reis van een maatwerk commerceplatform, naar een totaal nieuw landschap. En dat met succes. Een boeiende sessie die je niet wilt missen. Zien we jou daar?

Zet in je agenda en mis het niet

Wanneer: 5 juni 2024, 14.40 - 15.10 uur
Waar: Stage 3, Beurs van Berlage Amsterdam

Hoe Van Tilburg met replatforming e-commerce professionaliseert

Als servicegerichte retailorganisatie is Van Tilburg al jarenlang een begrip in de regio. Ook online is er door de jaren heen een stevige voetafdruk achtergelaten. Qua e-commerce platform belandde Van Tilburg echter op een kantelpunt waarbij te veel tijd en resources ingezet werden voor stabiliteit en continuïteit van het platform, in plaats van waar de aandacht naartoe zou moeten gaan: commercie, nieuwe mogelijkheden en de klantbeleving. Vernieuwing was dus nodig. Marina en Erwin nemen je mee in de reis die zij hebben afgelegd om van een maatwerk commerceplatform, te replatformen naar een nieuw landschap. Met de vernieuwde webshop wil Van Tilburg de volgende stap gaan zetten om de klanten te blijven verrassen met een unieke modebeleving.

Van Tilburg
Over de sprekers

Marina Schoenmakers:

Marina werkte de afgelopen 15 jaar in verschillende rollen bij verschillende retailorganisaties zoals PostNL en Kruidvat en hield zich altijd bezig met projecten, nieuwe concepten en innovaties. Zij wordt blij van nieuwe dingen mogelijk maken en heeft een voorliefde voor de e-commerce business. Sinds 2017 is zij werkzaam als e-commerce manager bij Van Tilburg Mode & Sport. Zij leidt het e-commerce team en begeleidde de van Tilburg organisatie door de implementatie van een nieuwe webshop. Zij en haar team werken vol enthousiasme aan nieuwe ambities om de Van Tilburg webshop nog beter te maken.

Erwin Zwijgers:

Erwin is sinds 2017 werkzaam bij Van Tilburg en heeft sindsdien, tal van projecten binnen het bedrijf mogen begeleiden in de digitale transformatie van afgelopen jaren. Iemand die uiteenlopende wensen vanuit bedrijfsvoering, kan vertalen naar efficiënte processen, ondersteund door de applicaties die hier in de kern het beste bij passen. Coördinator van het team van product specialisten en projectmanagers die uiteenlopende projecten realiseren voor iedere dag een mooiere shopping ervaring van de klant.

Van Tilburg
Van Tilburg
Onderscheidend vermogen versterkt met SCAYLE e-commerce platform
Lees case
Van Tilburg

Emerce E-commerce Live: Innovation in e-commerce

Emerce E-commerce Live! is de grootste en allesomvattende e-commerce dag voor bevlogen professionals en beslissers in digital business. Het go-to event voor iedereen die ertoe doet in e-commerce. Op 5 juni barst de Beurs van Berlage uit zijn voegen. Een bijzonder gevarieerd programma met strategische sessies, paneldiscussies, on-stage interviews, praktijkcases en roundtables. Je kunt je dag back-to-back vullen met inspiratie.

Spreken we jou daar?

Meerdere e-commerce specialisten vanuit XSARUS lopen rond op het event. We gaan graag het gesprek met je aan!